Az elmúlt napokban gyanúsnak tűnő készüléket találtunk az irodánkban, amely a távközlési vezetékeket, többek között a wifit fogta közre, a más funkciót ellátó kábel árnyékoló doboz helyett – írja az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet a Facebook oldalán.

Azt is írják, hogy a szerkezetet egy anonimitást kérő szakértővel megvizsgáltatták, aki azt mondta, hogy szerinte olyan nehezen beszerezhető készülékről van szó, amely adattovábbításra alkalmas.

Nem tudjuk, hogy a szerkezet kitől származik és hogyan került az irodánkba, mindenesetre biztosan állíthatjuk, hogy nincs senki előtt titkolnivalónk. Honlapunkon az összes tevékenységünkről, elkészült anyagainkról és gazdasági beszámolóinkról találsz információt.

Lehallgató készüléket találtak az Eötvös Károly Intézet irodájában

Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet a Soros Alapítvány hozta létre 2003 januárjában, azért, hogy a hagyományostól eltérő, újszerű intézményi formát teremtsen a demokratikus magyar közélet formálására. Az intézet tulajdonosa 2009-től az Eötvös Károly Közpolitikai Alapítvány.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ilyen vad dolgokat szül az, ha EGY ember senkiben nem bízik. Magából indul ki, azt hiszi, mindenki mindig hazudik. Hogy lehet így élni? Az összes Magyarországon élő ember otthonába mégsem gyárthatnak le ilyen kütyüket?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Csak nem maguk helyezték oda, hogy hír értékük legyen?
herczeg0210
És amiről még nem tudunk! Mert ugye ezek után fenn áll a lehetősége sok mindennek! Tényleg ezt akarta a Magyar Nép? Ezeket? Így? Akkor itt nagy baj van...
szaboria1
@Bringás: Te tényleg szereted itt ugratni a hozzászólókat. Majtényit nem olyannak ismertem, hogy így hívja fel magukra a figyelmet.
papa.49
A fűrészt, vagy a flexet már kitalálták és fel lehet fedni a titkot,. egy jól irányzott vágással)))))))))
Ez utóbi felhasználható a hatalommal szemben is))))))))))
Bringás
@szaboria1: Végül is nem tudjuk ki helyezte el és miért!
kukac50
Orbán bandája nagyon fél ez azért történhet meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.