Átadta a Jobbik elnökségének a képviselői mandátumáról szóló lemondó nyilatkozatot Novák Előd.

A politikus szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte: augusztus 31-ig nincs lehetőség mandátuma jogerős leadására az Országgyűlésnek, azonban önkéntes tartalékos kiképzése miatt addig is szünetelteti megbízatását és javadalmazást sem vesz fel.

Novák Előd elmondta azt is, hogy a vitákat lezártnak tekinti és nem tud arról, hogy a pártból is kizárnák, így aktivistaként folytatja tevékenységét. Kérdésre azt is leszögezte: új párt alapítását vagy választáson függetlenként indulást nem tervez.

Rögzítette azt is, hogy több médiaszereplést nem vállal.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Nagyon hirtelen jött ez a kirúgom - lemondok játék. Erős a gyanúm, hogy itt valami nagy átverés van a háttérben. Majd akkor hiszem el ezt a sumákolást, ha a Novák előveszi a vésőt és a kalapácsot - amivel szobrot akart bontani - és beáll kőművesek mellé közmunkásnak valahol vidéken, negyvenhétezerért.
Sziszifusz
@Bringás: 13:48
Várd ki a végét és megtudhatod ki mennyire gerinces. Orbántól biztos, hogy gerincesebb.

A meccs még nincs lejátszva. Gyanús az, hogy ilyen gyorsan vonul vissza a közélettől, feladva képviselőséget és ezzel jövedelmét.
Jó lenne tudni mi van a háttérben.
wagabund
Nem volt a szívem csücske, de ezen a lemondási stíluson meglepődtem...nem hebegett, nem könyörgött, nem fenyegetőzött, egyszerűen bele az emberek szemébe, mindenről lemondott...

vessen meg érte mindenki, de ez a faszi (a maga módján) egy jellem...baromi nagy lelkierő kellett ehhez a teljes feszívódáshoz...nagyon-nagyon szar érzés egy pillanat alatt senkivé válni..
...
Strong
..és ki lesz az előd utódja? ...majd előőőd...illetve majd eldől...
Törölt felhasználó
Kètlem, hogy volna Vona ès barátai változnának az igènyek viszont igen. Ezt a kis politikai-humán feszültséget bármikor meg lehetett oldani egy kis pènzel a politikában. Gyanítom, hogy most is ez történt. A jobbik underground szinten nem fog változni szerintem... A populizmus a történelemben soha sem állt messze az ilyen erőktől, Viktortól sem és Vona is csak a kijárt ösvényen lépett..
magyarbakancs
Az összes Jobbikos követhetné a példáját.
milyen párt az akit fél órával előtte bele döngölnek a sárba a Fidesz részéről majd együtt megszavazták a 6 gránit szilárdságú alap törvény módosítását.
Hányingerem van ezektől a zsinór sújtásos szaroktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.