Megtartja tisztségeit és folytatja eddigi munkáját Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A politikus egy más témában tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre arról beszélt, hogy büszke a parlamenti mandátumát visszaadó Novák Elődre, aki értékelése szerint példamutatóan járt el, nem a rossz szándék vezérelte, hanem elveit követte.

Dúró Dóra elhamarkodottnak és méltánytalannak ítélte a frakció és az elnökség eljárását, mint mondta, meggyőződése szerint rossz döntés született, de azt ő és férje is elfogadta.

Saját jövőjéről szólva azt mondta: mind Novák Előd, mind Vona Gábor pártelnök arra biztatta, hogy maradjon tisztségeiben és folytassa munkáját, így mindent megtesz azért, hogy erre képes legyen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hát igen, lehet hogy a lélek gyenge, de a gyomor erős.
Hiszen legalább egy kereső maradjon a családban. Közmunkát is csak egy fő kaphat családonként, akkor ez nyilván a parlamenti ""munkára"" is igaz lehet.
krumpli
" Tartsd közel a barátaidat DE MÉG KÖZELEBB AZ ELLENSÉGEIDET "
Több tízezer már nem Jobbikos reméli hogy : VAN MÉG JÖVŐ !!!
krumpli
@Szeparepa2: Orbán nyer, Vona egy évvel ezelőtt megmondta, egy vacsorán !! "Mindenkit meg lehet venni "
csa-csa
majd beugrik egy-két felnőtt filmbe..
GeoCravker
endresy.blogspot.hu/2016/06/trappolas-jobbik-jobbik-koaliciok-fele.html "nem lenne túl meglepő, ha Novák Előd is hamarosan pártot alakítana. Egybegyűjtve, és megszervezve, azokat, akik a néppártosodó Jobbik szempontjából nem elég „cukik”. Amely vonulatba az is beleférne, hogy a kedves neje is lemondjon, természetesen puszta szolidaritásból, a parlamentben viselt funkcióiról. Bár valószínűleg van az a pénz, amiért D. D. nem is annyira szolidáris talán. De ezt majd csak megoldják családilag. Miközben, amennyiben Novák Pártot alakít, akkor a 2018-as választásokon több olyan párt is halászhat mandátumot, amely a Jobbik köpenyéből bújt elő."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.