Rejtőzködő riporter készítette a TV2 Tények elhíresült Rejtőzködő milliárdosok sorozatának legutóbbi, Spéder Zoltánról szóló részét – és nem véletlenül.

A hvg.hu megtudta, hogy ezt a riportot is az a Kunfalvi Nóra készítette, akinek korábbi anyagaiból botrány kerekedett. A keddi, szintén karaktergyilkosságnak tűnő riportnál nem írták ki a nevét, és azt úgy szerkesztették, másból se derüljön ki, ki csinálta.

A Tények Extra keddi adásának Rejtőzködő milliárdosok című sorozatában Spéder Zoltán FHB-vezérről adtak közre riportot, de feltűnő volt, hogy a hasonló műsorokban bevett gyakorlattal szemben egyetlen készítő, riporter, operatőr, fotós, vagy a narrátor nevét sem tüntették fel benne.

A hvg.hu megtudta, hogy a riportot Kunfalvi Nóra készítette, akit azt követően hoztak a csatornához, hogy a tévéműsorok szerkesztésében tapasztalatlan, de Rogánnéval és Habony exével jó kapcsolatot ápoló Kökény-Szalai Vivient tették meg az aktuális műsorok hírigazgatójává.

Emlékezetes leégése volt Kunfalvinak, amikor ő készített riportot Juhász Péterrel, csakhogy az ellenzéki politikus is felvette a beszélgetésüket, így inkább visszaütött az egészen bénára sikeredett lejáratási kísérlet.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem szamit semmi sem mar a mediaban, mindent orban mond meg, hogy hogy tortenjen, oszt jonapot..:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
azert johetne mar a bringas es elmagyarazhatna, hogy most itt akkor mi is tortenik, es hogy ez nekunk miert jo...
telegdilaci
@justhpeter: Az ezzel a nagy gond hogy köz pénzből,vették meg a magán TV-t a gazdája,ajándékba,kapott,egy kaszinót,ami után adót sem fizet,a Fidesz közeliek meg egyre jobban gazdagodnak!
namihami
Hogy is volt a szocialista tévé jdején? ""Ez vajon kinek a szeretője, hogy ide kerülhetett?""
Na, ez a csaj a Bundipapaáé biztos nem, hiszen ezen nemes cél érdekében a Timcsi is külföldi beszállítókra szorul. Szegény Papus az otthoni feladatával se boldogul, nemhogy külső feladatokat vállaljon.
De akkor mégis: ""Ki dugja ezt a csajt, hogy ide kerülhetett?""
eugen4402
Ezt úgy nevezik, hogy érdemtelenné válás. Vannak első generációs haramiák, akikről évek múltán derül ki, hogy kígyóként viselkedtek a gazdatesten. Ilyenkor hadrendbe állítják a második-, harmadik generációs állományt, akik készek arra, hogy szétmarcangolják az "érdemtelenné vált" elődöket. Simicska után Spéder, és folyt. köv... Amikor a keselyűk összecsapnak a sakálokkal, olyankor drága autók robbannak, vagy valakik évtizedekre Latin-Amerikába költöznek. Itthon meg a bárányok hallgatnak, mert inkább örülnek a fenekükön lévő lyuknak, mintha a tarkójukon lenne egy kerek lyukacska...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.