A Jobbik szerint szimbolikus jelentőséggel bír, hogy "épp az ügyészség napján közli Polt Péter ügyészsége, nem nyomoznak tovább az elmúlt évek egyik legnagyobb, Amerikáig érő korrupciós botrányának ügyében".

Néhány napja a Fidesznek már bírósági pecsétes papírja van róla, hogy egy valós korrupciós botrány kis hala az elítélt Tábor Viktor, ő csak egy ismeretlen, de egyértelműen a Fidesz-kormányhoz köthető személy üzenetét adta át. Az ügyészséget viszont nem érdekli, ki lehetett ez az ember. Az ügyészség nem kívánja felgöngyölíteni az ügyet és megtalálni az összes elkövetőt. Így még akár az is elképzelhető, hogy személyesen Orbán Viktor korrupciós üzenetét továbbította a most elítélt Tábor Viktor.

- olvasható Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő közleményében.

Hozzátette: jellemző az elmúlt negyed évszázad politikájára, hogy a valódi nagy halak, a korrupciós gépezet fideszes vagy épp MSZP-s kormányokig nyúló felelősei még ma is szabadon sétálgathatnak vagy épp menekíthetik korrupcióból származó vagyonukat offshore adóparadicsomokba. Szilágyi szerint "világos, hogy a korrupció elleni küzdelmet a Viktor nem engedi".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hiába no Polt az po(n)lt az, aminek/amiért tartják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@simmering73: Nem könnyű feladat ennek a rasszizmusnak a megítélése...
Viszont - ki tudja miért? - az a frázissá koptatott mondás jutott eszembe, hogy "a krumplileves az legyen krumplileves!" Manapság nem merjük nevén nevezni a dolgokat, teremtettünk egy új bábeli nyelvzavart, mert a zavarosban lehet tíz- és százmilliárdos zsákmányokat fogni. Én szeretem a magyar nyelvet, de csak akkor, ha nem ánusz-nyalásra használják...:-)
Desischado
Majd bolond lenne engedni, hiszen nyakig sáros! Ez rá a bizonyíték! Én engedném, de nekem nincs is semmi közöm az ügyhöz!
prime777
@Desischado: "Én engedném, de nekem nincs is semmi közöm az ügyhöz!"
De édike. :p
Desischado
@prime777: Édike? Ha nekem nincs saram, akkor nem kell félnem a vizsgálattól, következésképpen engedném. De hála az égnek, én nem vagyok tolvaj, és semmi közöm ehhez a rabló bandához!
Fradigege
A jobbik kinyalhatja az oláhok seggét. Az sem magyar. vona a zsírmore pincsije. Hagyadmá'nmagadatheeee!
Fradigege
@simmering73: :) Nem vagyok rasszista. Ismerek és találkoztam dolgos cigány emberekkel. De a zsírmore ingyenélő. Ő egy szr munkaerő. Nem ért semmihez. Agitátor. Törpe. Csoffadt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.