Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki kormányinfóján megint megcsillogtatta sajátos humorát, amikor Kondás Elemért, a DVSC edzőjét idézte, egy neki nem tetsző kérdés után.

 A kérdés úgy hangzott, hogy sikeresnek tartja-e a kormány Gyere Haza, Fiatal! fantázianevű programját, amely révén 100 millió forintból kereken 100 magyar fiatalt sikerült hazacsábítaniuk. A válasz:

Következő kérdés?

A néhány másodpercnyi zavart csend után annyit azért még hozzátett, hogy:

lojális vagyok minisztertársamhoz.

Mint ismert, már-már szállóige Kondás Elemér mondata, amivel a Loki-szurkolókkal kapcsolatos rossz viszonyát firtató kérdésre reagált.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Nekem ezekről két idézet jut eszembe.
1.""És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok."
— Márai Sándor

2:idézet a Legényanya című filmből:
"Nem lenne semmi hiba, ha csak egy kis eszünk volna, de a legnagyobb baj az, hogy az elöljáróink még hülyébbek, mint mi vagyunk. Így volt ez mindig is felséges király uram. Akár főispánt, akár bírót, akár tanácselnököt választottunk, hiába választottuk a legeszesebbet, amint beleült a hivatali székibe, rögtön kezdett hülyülni elfele mind."
Miért is olyan ismerős a szitu?Meglátjuk... ha szavazással nem szabadulunk meg a hazaáruló pszichopata fasiszta Viktátortól,mert a törvényeket magukra szabták, és országpusztító fosztogató parazita maffia-söpredékétől... akkor marad a népharag és a lámpavas... abban biztos lehet minden Orbán ,FideSSjobberscheggnyaló senkiházibitang nemzetellenes hazaáruló, hogy így vagy úgy, de el lesz takarítva innen ez hazaáruló fosztogató söpredék... én szóltam..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Délután kapcsolgattam a tévét, az m1-en Lázár kormányinfóját adták élőben. Pár másodperc után meg is fogalmazódott bennem a "következő kérdés": Ez meg ki a f.szt érdekel? Majd továbbkapcsoltam.
papa.49
Lézeres szarJankó, hiába vered magad, csak egy bugris tahó maradsz, a milliárdjaid ellenére is))))))))))))))))
Kutyuska
Ha normálisan kormányoznának és viselkednének, sokkal kevesebb lenne a kínos kérdés.
Addig, amíg hülyének néznek mindenkit és gátlástalanul hazudoznak, lopnak, csalnak sok kínos kérdésre kell válaszolniuk. Különben meg egyszerű a megoldás, vagy csak a lakájmédiát kell beengedni a kormányinfókra vagy nem kell kormányinfót tartani.
pali85
@troppauerhumer: Úgy látom,hogy fején találtad a szöget az idézettel,valószínű,hogy jól ismered az EU.vezetőit,mert teli találat a írásod.
justhpeter
@troppauerhumer: Minkét ponttal egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.