Mert az élősködők garázdálkodását mi, a többség, támogatjuk! De nem véleménnyel! Tettekkel! Bámuljuk a tévét! – Szerinted hány tévés celeb tudna megélni, ha holnaptól kikapcsolnánk a tévét? – Hány pártvezér élne jól a mi pénzünkből, ha mi elfordulnánk tőle? – Hány hatásvadász, uszító újságíró élne jól, ha mi nem vennénk újságot? – Hány bankvezér gazdagodna rajtunk, ha nem vennék fel minden szarságra hitelt? – Meg tudjuk csinálni hogy kiűzünk egy felesleges multit az országból? Mondjuk a kokakólát! Tök felesleges hogy ráköltsünk egy vasat is a löttyre! Ha nem vásárolnánk tőle, szerinted itt maradna? Nem tudunk összefogni! Vedd észre! És vedd észre azt is hogy a véleményed nem változtat semmin!

Forrás: felulnezet.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Csak gondoljon bele mindenki, hogy a csapvíz köbmétere x forint, a patron y, de a boltban megvesszük a szódavizet 30 ezer ft/m3.

A hiba a mi készülékünkben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.