Orbán kamuciviljeivek legújabb közleményét szó szerint idézzük, annyira szép!

A Népszava nevű újság két egymást követő napon folytatta hamis, hazug írásait, környezeti szószennyeződést okozva tiszteletlenül vezette félre saját olvasó táborát is.

Tegnapi számában ismét megkerülte az újságírás írott és íratlan szabályait. A lap azt állította, hogy a CÖF tavalyi bevétele 260,4 millió forint volt. Ezzel szemben az igazság, hogy 2015-ben a CÖF bevétele 55,1 millió forintot tett ki. A lap által közölt táblázat így, nem véletlenül, előnyös színben mutatta be a külföldről finanszírozott alapítványokat, egyesületeket.

A CÖF magyar pályázatok elnyerésével, magyar kisvállalkozók és magyar polgárok adományaiból gazdálkodik.

A "fele sem igaz" zsoldos újságírást finanszírozók álságos, hamis módszerekkel a Népszaván keresztül kívánják befolyásolni a nép szavát.

CÖF-CÖKA vezetősége

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@magyarbakancs: 10:15 Nem tudom, hogy a Te küszködésedre vigaszt ad, vagy sem...de ebben is látszik: nem vagyunk egyformák. Nyilvánvalóan sok mindenhez érthetsz Te is, amihez én, vagy más pedig nem! Nekem pl. nem igazán megy a történelem... az unokám meg imádja és bizony egyfolytában "égek". Vagy pl. a multkor áthozta a világatlaszát és játszottunk hármasban a dédivel...Ázsia országait, fővárosait, nagyobb városait, népességét, gazdaságát, stb. kérdezgette...bizony kellett a segitség... és ő ezeket fejből tudta. Amikor 2-3 óra mulva elköszönt azzal, hogy "holnap Európa következik"... mi meg csak ültünk, mint a megszeppent gyerekek... de ahogy elhagyta a terepet nagyon jót nevettünk, pedig ekkor is "beégtünk". Tehát mindenkinek van valami "mumusa" és akárhogy is igyekszik, nem mindig sikerül legyőzni! Sőt mi még csak nem is akarunk tökéletesnek látszani sem!:))))
magyarbakancs
@eszegfu:Nem sokhoz értek csak szeretek olvasni, és utána járni a dolgoknak.
Amikkor vitatkozok, érvelek nem szeretek tudás és felkészülés nélkül küzdeni.
Kutyuska
@magyarbakancs: Nem csodálkozom rajta, viszont éppen ezért ideje lenne már változtatni.
quadrocopter
Lehet hogy ennek a másodlagos parazita hordának saját bevétele 55 milla volt, a többit meg a rezsim adta nekik lélegeztetőgépre, hogy legyen miből autókázni a luxus old timer autókáikkal!
Csizmadia Állambiztonsági László mikor áll, vagy ül bíróság elé? Úgy is jó, ha ül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.