Az új alaptörvény átértelmezi a magyar állam fogalmát: a magyarságot nem határok által körbezárt területként, hanem egy közösségként értelmezi, vagyis az állam minden, az országhoz kötődő emberért felelősséggel tartozik – hangoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára pénteken, Székesfehérváron.

Az alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulója alkalmából megtartott, az Igazságszolgáltatás az Alaptörvény tükrében című konferencián Tuzson Bence elmondta: az Országgyűlés ma már nemcsak a határon belül élőktől nyert mandátumot, hanem a határon túliaktól is, ezért mind a 15 millió magyar felé kötelezettségei vannak. Az állam ma már a magyar emberek közössége, tehát Torontótól Kézdivásárhelyig egységes közösségként kell kezelnie a magyar embereket – tette hozzá.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Mindehhez mi, ide született magyarok teremtjük meg az anyagi feltételeket úgy, hogy közben Európa egyik legnyomorultabb fizetéseit lökik ide nekünk. Én pl. ma tudtam meg, hogy anno regisztrált munkanélküliként nem minden időt számítanak be a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időmbe. A városomban viszont a szomszéd nem uniós országban adót fizetett magyar ill. nem magyar nemzetiségű idegen állampolgárok élnek jól a magyarországi magyar adófizetők által fizetett nyugdíjból, melybe egész életükben egy fillért sem fizettek be!!! Mi már csak rabszolgák vagyunk az országban ahol születtünk, élünk, tanultunk és dolgozunk halálunkig a nyomorúságos béreinkért. :-(((((((((((((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Csodálkozunk, hogy a fiatalok egyenesen mennek nyugatnak ?
Oscarson
MInden szempontból butaság, amit mondott. Talán erkölcsi alapon lehetne erről beszélni, de azt meg nem a fidesszel !
solidedge
A Fidesz halálos ellenségként kezeli a nem rá szavazókat, így max 3 millió embert képvisel és hergeli őket a többséggel szemben.
papa.49
@nyanya001: Inkább a földibe bevágni mindegyiket, had úszkáljon))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.