Magyarország nyugati határát is védeni kell, hiszen Brüsszelben nem mondtak le arról, hogy bevándorlókat terítsenek szét Európában, erre megvan a jogi és a matematikai formula - jelentette ki a Fidesz alelnöke pénteken sajtótájékoztatón Egerben. Németh Szilárd közölte: akár 150 ezer embert is betelepíthetnek az elkövetkezendő néhány évben. Ha őket betelepíthetik nyugatról, akkor velük együtt betelepíthetik a terroristákat is. A terrorizmus és az illegális bevándorlás ugyanis "kéz a kézben" jár; az illegális bevándorlók széles tömegeire "direkt ráültetve" juttat el katonákat Európába az Iszlám Állam - mondta. Közölte: ezért fontos a kényszerbetelepítés elleni népszavazás. Világossá kell tenni: nem kívánjuk, hogy Brüsszelben döntsék el, a következő évtizedekben kikkel éljünk együtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez egy újabb faja a homo sapiensnek?
Van még lejjebb?
Nem hiszem.
nevemnick
,,akár 150 ezer embert is betelepíthetnek az elkövetkezendő néhány évben. Ha őket betelepíthetik nyugatról, akkor velük együtt betelepíthetik a terroristákat is. A terrorizmus és az illegális bevándorlás ugyanis "kéz a kézben" jár; az illegális bevándorlók széles tömegeire "direkt ráültetve" juttat el katonákat Európába az Iszlám Állam - mondta."

Jól mondod szilárdovics, kéz a kézben jártok a tenoristákkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.