Magyarország nyugati határát is védeni kell, hiszen Brüsszelben nem mondtak le arról, hogy bevándorlókat osszanak szét Európában, erre megvan a jogi és a matematikai formula – jelentette ki a Fidesz alelnöke pénteken Egerben, sajtótájékoztatón.

Németh Szilárd közölte: ha ez állandóvá válik,

Magyarországra szegednyi, akár 150 ezer embert is betelepíthetnek az elkövetkezendő néhány évben.

Ha őket betelepíthetik Nyugatról, akkor velük együtt betelepíthetik a terroristákat is, a terrorizmus és az illegális bevándorlás ugyanis "kéz a kézben" jár; az illegális bevándorlók széles tömegeire "direkt ráültetve" juttat el katonákat Európába az Iszlám Állam – tette hozzá.

Azt mondta, ezért fontos a kényszerbetelepítés elleni népszavazás, hozzátéve, világossá kell tenni,

"nem kívánjuk, hogy Brüsszelben döntsék el, a következő évtizedekben kikkel éljünk együtt".

Kitért arra: Brüsszel, illetve a mögötte álló "némely nagyhatalmaknak" az illegális bevándorlást érintő politikai-gazdasági érdekei eltérnek Magyarországétól. A magyar álláspont szerint a népesedési problémát, munkaerőhiányt nem lehet kizárólag az illegális bevándorlás támogatásával orvosolni – mondta.

Arról is beszélt: a baloldal szóban és tettekben is kinyilvánította, hogy az illegális bevándorlás pártján áll és kritika nélkül támogatja a brüsszeli politikát.

A Fidesz alelnöke felidézte, hogy tavaly a kerítések építésével a határon sikerült megállítani az illegális bevándorlást. Szükség volt a bevándorlókra vonatkozó szabályok szigorítására, illetve arra is, hogy lehetővé tették a honvédség bevonását a határ védelmébe – sorolta.

Szavai szerint a terrorcselekmények azonban azt mutatják, mindez nem elég, ezért kezdeményeztek egy kizárólag a terrorcselekményeket megelőző, felderítő, hírszerző feladatokat ellátó "titkosszolgálati ernyőszervezet" létrehozását. Ugyancsak ezt a célt szolgálta az alaptörvény hatodik módosítása is – tette hozzá.

Kitért arra: mindkét jogszabály módosításánál széles körű egyeztetéseket kezdeményeztek, ám ezeken az MSZP nem vett részt.

A népszavazásnál nincs legitimebb döntés – hangoztatta, hozzátéve, ha a referendum Magyarországon sikeres lesz, "elképzelhető, hogy továbbgördül, és több országban is meg fogják próbálni". Magyarország nincs egyedül Európában, elég csak a visegrádi négyek közösségére gondolni – tette hozzá. 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

felnőttem kissé
Kitől kell félni? bevándorlóktól avagy a terroristáktól? A kettőt azt nem összemosni. vagy a terroristát valaki a hátán hozza? Valaki februárban valamit erről aláirt, másik valaki májusban.Mindkettő szidinek főnöke nekem nem. Akkor a döntésüket tartsa tiszteletbe, a többit meg ne hergelje.Lassan a hócipőnk tellik ám számolni kéne ezzel is.Igaz van min.tanácsadó tábornok 1.500.000 / haviért oldja meg.drót van határőrizet is, az én időmben akna is volt.meg kalasnyikov is 3 tárral. Furcsa de nekem nincs félnivalóm szerintem a tőbbség is igy van ezzel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ebbe a számba benne van a letelepedési kötvényesek 16 ezres száma is, akik pénzért lehetnek itt ? Nem mindenki terrorista ! Sok faluba annyi üresen álló ház van,telepítsék oda Őket!
Jobban kell félni a rezsi Szilárdtól mint a letelepedést kérőktől!
nevemnick
Mit ne mondjak...
A homo sapiens a fidess jóvoltjából egy új fajjal bővült.
Hellcat
150 ezer? Szilárd csezdmeg ez nem haveroknak kiírt pályázat hogy 100x osan túlozni kelljen.
Toby
Mikori újság került a mancsába ennek a későn érő baromnak?

@nevemnick: igen, új fajjal, a homo tahocusszal!
wagabund
Furcsa, de nekem van félnivalóm...mert hiába van kerítésdrót, hiába van kalasnyikov, az önmagában szart sem ér...(tűzparancs, és kemény őrség nélkül)
Ha a mostani hatalom csak pofázik a migráncsok ellen, és szóban jól megakadályozza a beszivárgásukat, de a valóságban -hivatkozva a brüsszeli nyomásra,- egyszerűen beengedi őket...persze mi sosem fogjuk megtudni, hogy brüsszel mennyi pénzt adott a beengedett fínom atomtudós erkölcsbajnokokért, és azt a pénzt ki(kik) nyúlták le?...kérdés, hol helyezik el őket, ki ad enni, és ki ad havi költőpénzt, és miből?
Eddig is , és ezután is szivárognak a migráncsok, nincs az a határőrizet amely ezeket a mostani hozzáállással megakadályozná, hogy idejöjjenek...ha valaki azt kérdezi, hogy minek, az nem is sejti, hogy tökéletes búvóhely vagyunk...itt nem keresik őket, és van aki eltarja.(csak nem tudjuk)

szóval nem vagyok biztos benne, hogy a hatalom ellenáll brüsszelnek...ha százötven ezerről beszél, akkor ebből könnyen lesz legalább a tizede..vagy több...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.