Tehetetlennek érzem magam a 16 éves fiam miatt. Sem az óvodában, sem az iskolában nem alakított ki senkivel baráti kapcsolatot. Értelmes, jó képességű, okos gyerek, bár mostanában lusta tanulni. Iskolán kívül sehova nem jár, siet haza, állandó jelleggel a számítógépen játszik, idétlen videojátékokról szóló ismertetőket néz. Többször elbeszélgettünk Vele, hogy találjon barátokat, elfoglaltságokat magának, még gyermekpszichológushoz is elvittem / érdemi segítség nem történt, csak a pénz lehúzás-így éreztem/. Sajnos meghallgat, de változás nem történik, elmondása szerint vannak barátai/ akiket senki nem látott még/ , szerintem az interneten együtt játszókat tekinti annak. Helyes, ápolt fiú, de nem közeledik a lányok felé sem. Próbáltuk elvenni tőle a számítógépet, de akkor már senkivel sem lesz kapcsolata,( Ő szavai) félek magába zuhan és értelmetlennek látja az életét és esetleg tragédia történik/ szerintem képes lenne rá/ Annyira szeretném boldognak, kiegyensúlyozottnak látni!...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hát igen. Talán több családi elfoglaltságot kellene kitalálni. A pszichologus is beleesik abba a hibába, hogy egy lelkileg szellemileg nem kész embert önállónak nevezi. Nem kell irányitani de meg kell teremteni a lehetőséget, hogy jól válaszon. Szóval maga menjen arra amerre szeretnénk.
Eriksson
Talán jobban részt kellett volna venniük a szülőknek a gyerek mindennapjaiban. S nem most, hanem születésétől kezdve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.