Áprilisban cikket közöltünk az interneten zajló orosz dezinformációs háborúról, aminek egy része magyar nyelven folyik. Utána arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek nekünk bizonyítékot arra, amit mindenki sejt, aki rendszeresen használja az internet magyar darabját: magyar politikai érdekek is fizetnek trollokat propagandacélokra. Sajnos csak félsikert értünk el. Többen küldtek egészen meggyőzőnek tűnő bizonyítékokat, ám sajnos ezek közül egyet sem sikerült száz százalékos bizonyossággal megerősíteni. Ezért nem jelenthetjük ki, hogy ma Magyarországon ez és ez a szervezet így és így fizetett trollhálózatot működtet az és az a politikai cél érdekében. Viszont gazdagodtunk néhány olyan tanulságos és szórakoztató beszámolóval, amitől bűn lenne megfosztani a 444 olvasóit. Ezekből következik most néhány. Lehet, hogy egy büdös szó nem igaz belőlük, lehet, hogy csak egy részük, és persze az is lehet, hogy minden.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Erről a bringás tudna többet mondani. Nem csak trollok, de agitátorok és besúgók is.
bakegya
"Enteró" bacinál ebben fergetegesebben sikeres magyar reformer,gyáriparos,hungarykummoló,fityiSS AKADÉMIKUSS és még feltaláló IS: NINCS,ninccs ÉS nincccs!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.