15:50:

Molnár-Tóth Marianna főszervező arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Milánó közelében megállított magyar buszokat nem benzinkút kifosztásának vádja miatt állították meg a rendőrök, hanem pirotechnikai eszközöket kerestek és koboztak el a szurkolóktól..

14:35:

Milánó közelében megállítottak és feltartóztattak négy buszt, amelyek a franciaországi Európa-bajnokságra utazó magyar szurkolókat szállítottak.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a vasárnap este indult szurkolói konvoj utasait egy velencei benzinkút kifosztásával gyanúsítják a hatóságok.

"A négy buszunkból egy továbbhajtott, hármat viszont megállítottak a rendőrök, már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre. Nagyjából százötven-kétszáz drukkerről lehet szó"

- idézi az nso.hu az utazás egyik szervezőjét, Poszpischek Tamást. "Azzal vádolnak minket a rendőrök, hogy kifosztottunk egy benzinkutat Velencénél. Most tart az ellenőrzés, nem tudjuk, mikor indulhatunk tovább."

A magyar válogatott Ausztria ellen Bordeaux-ban lép pályára kedden 18 órakor az F csoport első fordulójában.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Őszintén remélem, hogy nem igaz a velencei benzinkut magyarok általi kirablása! Azért bennem van a kétely: miért pont ezt a 3 buszt állitották meg a rendőrök, hiszen több magyar turistacsoport is utazhatott, akár ezen az utvonalon is?! Valami csak nem stimmelhetett... már a gyanu árnyéka is szégyen a magyarokra nézve! Ez most nem a Századvég 1000 fős "mintavétele" egy statisztikához, hanem mintegy 150-200 fős szurkolói "minta"...melynek alapján itélnek meg minket... ha bebizonyosodik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@justhpeter: Megnyugodtam, nem az én értelmi képességemmel van a baj!-:))))
Továbbra is melíroztatok...-:)))
Perwool
@RonaGyuri: Ausztria Svájc-on át nem közelebb?
RonaGyuri
@Perwool: Én arra szoktam menni, mert imádom Svájcot és nem tudok olaszul, de a gugli-map alapú alkalmazások elsőnek ezt ajánlja és ismerősöktől tudom, hogy a turista buszok is erre mennek.
Perwool
@RonaGyuri: Sí,sí-:))))
Kösz! Szerintem messzebb a térképen bejelölt útvonal, Nem is értem, még csak az sem lehet ráfogni, hogy az osztrák svájci autópályák nem lennének kiépítve vagy rosszak lennének. Vagy, esetleg a díjak?
fekete
Nem tudom,hogy kaptak meg ezek a fra'szok ezeket a fodball mecseket,mikor ha nem tudja valaki
a nyelvuket,me'g csak ki sem szolgalnak!Ezekhez csak a hulyek mennek.Leneznek,ki lopnak stb.
Ocska egy orszag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.