Kósa ugyanis ismét bebizonyította, hogy mindenről ugyanaz jut az eszébe. Vagy mindenről ugyanazt juttatják az eszébe, és elég kritikátlan talpnyaló ahhoz, hogy ne vizsgálja felül a szájába adottakat. Így megragadta az alkalmat, hogy migránsozzon egy adagot. Mondván, hogy az orlandói merénylet mögött is a szerinte ellenőrizetlenül áramló migráns-tömegek húzódnak meg. Megfeledkezve pár apróságról. Az egyik nyilvánvaló apróság az, hogy annak a kormánynak a vezetőjét, aki 2015-ben januártól a nyár végéig a magyar nyelvű gyűlöletplakátokban, és nem az ellenőrző-táborokban látta a megoldást, Orbán Viktornak hívták. Meg persze az európai menekült-hullám aligha lehet felelős az amerikai merényletért. Ha eltekintünk a kvantumhatással terjedő afgánoktól. Különösen a másodgenerációs kvantum-afgánoktól. Ráadásul igen valószínű, hogy az USA-ban igencsak ellenőrizhették az afgán betelepülőket. Mert Kósa arról is megfeledkezett, hogy holmi hadjáratok is zajlottak amerikai részről arrafele...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@nezelodo: ő a "mi" terroristánk... Kicsit savanyú, kicsit hulladék, de a mienk
eszegfu
Tényleg ugy müködik Kósa, mint Pavlov kutyája... már a csengő hallatán is megindult a nyáltermelése, pedig a kaja még sehol sem volt. Akármilyen -- egyébként tragikus -- esemény történik, beindul Kósa feltételes reflexe és "migránsozik" egy jót.
magyarbakancs
"Tényleg ugy müködik Kósa, mint Pavlov kutyája... már a csengő hallatán is megindult a nyáltermelése, pedig a kaja még sehol sem volt."
Most már tudom mér nyúlok egyből a baltámért ha Kósát meglátom,meg hallom.
Csodálkozó
Orlando Kósáról: a szülei tehetnek róla.
Nem húztak gumit.
GeoCravker
@Mirabilis: Ahogy vannak a komcsik, és Orbán komcsiojai, úgy vannak a menekültek, és vannak orbán migránsai. Az utóbbiak a pénzzel nyilván a hős támogatói körbe tartoznak (letelepedési kötvények, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.