A rendőrség szabálysértési eljárást indított a DK-s politikus ellen, akik utóbb nem voltak hajlandóak „bocsánatot kérni”. Az is lehet, hogy bíróságra kell majd járniuk – írja a Magyar Narancs.

A felcsúti kisvasút átadását követő napon a Demokratikus Koalíció aktivistái egy darabig megakadályozták, hogy a szerelvény elinduljon első hivatalos útjára. Földi Judit székesfehérvári és Kovács Viktória keszthelyi önkormányzati képviselő a mozdony elé feküdt, rendőri felszólítás ellenére sem mozdultak, így az egyenruhások emelték le őket a sínekről. Akkor az akciójukat Földi Judit úgy kommentálta: elegük van abból, hogy a kormány stadionokra és értelmetlen beruházásokra szór el rengeteg pénzt akkor, amikor például az egészségügy az összeomlás szélén van.

Mindkét önkormányzati képviselő esetében „közérdeki üzem megzavarása” és a „jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni szabálysértés” miatt indult eljárás. Meghallgatta őket a rendőrség, felajánlották nekik, hogy lehetőségük nyílik a szabálysértés sértettjétől bocsánatot kérni, jóvátételt nyújtani a sértett és/vagy a közösség számára. Az nem derült ki, hogy kitől kellene elnézést kérniük.  Megúszhatják az ügyet egy figyelmeztetéssel, de akár bírósági szakaszig is eljuthat az ügy.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Amikor Orsós kerítést bontott, akkor hol voltak a rend éber őrei? Vagy 2006-ban, mikor felgyújtatta Orsós a várost? Hol vannak most, mikor a szemünket kilopja Orsós és sleppje?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Egyszerűen nem értem a DK-t! Akkor amikor tervezték, akkor amikor építették akkor nem csipte a szemüket? Akkor nem lehetett volna tüntetést szervezni ellene, akkor nem lehetett volna tiltakozni amikor még csak tervbe volt véve a kisvasút? Nem lehetett volna minden eszközzel el lehetetleníteni az építkezést? Most amikor már készen van akkor egy kis tessék-lássék tiltakozást szerveznek hogy később elmondhassák hogy jaj én tiltakoztam ellene? Komolytalan, súlytalan egy banda!
mariaberta
@3dwhite: És mi lenne ha nem lenne ott az EGYÉBKÉNT?
bakegya
Jó ha a lábukat nem vágta le az "osztrák nyugdíjasa...,aki állítólag véletlenül nyírta ki VÁRADI ANDRÁST ...egyébként SÍNRE TETTE AZ ORSOS FAMILIA A MI ORSZÁGUNK,TÖBBEK KÖZT EZZEL A SEMMIBE BEFEKTETETT VASÚTTAL Szart se látni erről a vasútról zötykölődés közben,VISZONT FELCSUTKÁRA RENGETEG MILLIÁRD VAN BETOLVA-FOCIPÁLYA MINDEN MENNYISÉGBEN,AMERRE A SZEM ELLÁT-ÉRDEKES lehet itt körzetet vinni-a labdakergetők közül jópárat lehet itt újraéleszteni-egy gutaütő meleg napon."EGYÉBKÉNT" ez a fityiSS POTENTÁTOK magyarázó mondataik kötekedőre váltó szava...már nekem is régen feltünt,de ezek nem unják még,mint ahogy a teljes foglalkoztatást és a családok lehúzását sem... @mariaberta: D
vadnarancs
Amikor Orsós kerítést bontott, akkor hol voltak a rend éber őrei? Vagy 2006-ban, mikor felgyújtatta Orsós a várost? Hol vannak most, mikor a szemünket kilopja Orsós és sleppje?
justhpeter
Erre a röhejre van rendőri kapacitás ? Igaza lehet Pinocsetnek. Két hét után rend lett.
jolibaba
@bakegya: Ebben csak az a szörnyű, hogy tanult emberek sem tudnak beszélni "egyébként" nélkül, mint ahogy a "TEHÁT" is csak "tet, vagy teet" Szép magyar beszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.