Simicska Lajos birtokába kerülhet az Index, míg a Népszabadság és a Nemzeti Sport Mészáros Lőrinc érdekeltségébe – írja a 168 Óra.

A lap a csütörtöki hetilap beharangozójaként azt írja, hogy az Indexre ugyan Orbánéknak az ideális vevő a Habony–Vajna-kör lenne, a portál mégis már a közeljövőben Simicska Lajosé lehet. A médiaportfólióját éppen megtisztító Simicska Lajosnak a 168 Óra információi szerint komoly opciós szerződése van a vásárlásra.

A 168 Óra szerint azért cserélhet gazdát az Index, mert Spéder Zoltán pozíciói nagyon meggyengültek a kormányban. A lap úgy tudja, "sorban állnak a vevők", és bár a kormány számára az lenne optimális, ha Habony Árpád vagy Andy Vajna érdekeltségébe kerülne az Index, de az opciós szerződés miatt Simicska az esélyes.

Mészáros Lőrinc és üzleti köre a Spéder-barát Heinrich Pecina-féle Mediaworks iránt érdeklődik komolyan a 168 Óra szerint, e cégé többek között a Népszabadság és a Nemzeti Sport. Az előkészítés már zajlik. Informátoruk szerint a Mediaworks végső vevője a Duna Aszfalton keresztül az idén tavasszal, 20 millió forint jegyzett tőkével alapított Opimus Press Zrt. lenne.

Beszédes ugyanakkor, és ugyancsak Mészárosék készülődésére utalhat, hogy a felcsúti polgármesterhez és családjához sok szálon kötődő Opimus Group Nyrt. tulajdonában lévő, idén év elején létrehozott Opius Press áprilisban

20 millió euró (6,2 milliárd forint) zártkörű sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre, azaz ennyi elkölteni való pénzük várja sorsát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Mostmár nem csak az a kérdés, hogy ki az a Habony, hanem az is nagy kérdés, hogy ki az a Mészáros Lőrinc? Mi a lótúrónak neki a Népszabadság, de kérdezhetném úgy is, hogy minek neki MINDEN? Ha megszólal, a kapa kiesik a szájából... Nem igaz, hogy nem keresztezi útját már egy osztrák-magyar nyugdíjas! Meddig még??! Elég már!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jolibaba
Emelkedni fog a nyugdíjunk!!! Nem fizetem elő többet a népszabit és a népsportot.
karma1
@jolibaba: Csitt! Ne olyan hangosan, mert meg meghallja odafont a csuti torpe, es kitalalja, hogy hogy enekelje ki Toled azt a picike penzt is...
Törölt felhasználó
Akármit is tett Spéder, ennyi eddig tart ma a magántulajdon, hogy már fel van osztva a birodalma. Remélem Viktor és strómanjai vagyonát is ennyi idő alatt szétdobják majd a nép között..:)
Toby
@colibri: Nem az újságírás iránti vonzódásáért vetetik(!)( meg mészáros & mangaliczával a Népszabit, mert kehet, hogy ez az igazi gázparaszt olvasni sem tud, hanem agitprop. célokért!
colibri
@Toby: Ez az igaz: megvetetik vele. Ez a mészaros beszélni sem tud, nemhogy az újságíráshoz értsen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.