A Fidesz szerint Vona Gábor kvótareferendummal kapcsolatos nyilatkozata is arra utal, hogy "a Jobbiknak az elvek már régen nem fontosak, csak a hatalom és a pénz".

A nagyobbik kormánypárt szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményében Vona Gábor sajtótájékoztatójára reagált, ahol a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy a kvótareferendum sikertelensége esetén Orbán Viktor miniszterelnök lemondását várja. Az ellenzéki pártelnök szerint a népszavazás érvényességéért és eredményességéért a kormányfőnek kell viselnie a felelősséget, s ha az balul sül el, annak a szándékolttal ellenkező üzenete lehet Brüsszelben. Vona Gábor ugyanakkor megjegyezte: a Jobbik érdekelt a referendum sikerességében és maga is a kvóták ellen fog szavazni.

A Fidesz erre reagálva kiemelte: Vona Gábor régen népszavazást akart, "de ma már Brüsszel szekerét tolja". A Jobbik elnöke a vezetőségben is "tisztogatásba kezdett, nehogy még több részlet kiderüljön a párt korrupciós ügyeiről" – tette hozza a nagyobbik kormánypárt, amely szerint a Jobbik "Európa legsúlyosabb korrupciós botrányában érintett", és – mint kiemelték – máig nem adott rá választ, hogy "milyen idegen hatalmaknak és mennyi pénzért adta el korábbi elveit".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Már várom, hogy mikorra lesznek Soros bérencei :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Toby: A Roma Önkormányzat gyűlése jut erről eszembe, mikor az egyik cigány feljelentéssel fenyegette a másikat, a másik meglepő módon szintén feljelentéssel fenyegetett vissza. Természetesen a kamera nem zavarta őket, hisz pont annak játszottak.
Desischado
Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Hajrá, csináljátok ki egymást, minél hamarabb. Mind a kettőnek a hatalom, és az ebből adódó meggazdagodási lehetőség a fontos. Ha szükség lesz rá, összeborulnak, mert mindent a hatalomért! Pfujj!
Jozefina
Vona normális?? Beszél a referendom sikertelenségéről, ugyanakkor bízik a referendum sikerességében és ők is a kvóta elutasítására szavaznak!!! Normális ez???
nezelodo
Szívet melengető, ahogy Orbán kioktatja a neveltjeit az elvek fontosságáról azok váltogatásáról! Gondolom a Vezér környezetéből száműzték a tükröket, nem nézheti vissza a saját magáról készült videókat, nem hallgathatja vissza a gránitba vésett saját sziklaszilárd elveit taglaló beszédeit, a becsületről tartott ömlengéseit, az ország vagyonának megvédéséről mondott őszinte véleményét, a szabadság és az emberi jogok tiszteletben tartásáról való értekezéseit, stb. Nem gondolkodhat el emiatt a demokratikus berendezkedésről régen vallott elveiről, az egyházakhoz és papjaihoz való viszonyáról, a felekezeti hovatartozása sokszínűségéről stb. Köszönjük Néked Orbán miniszterelnök úr ezt az elvhűséget kitartást, a népedért való töretlen buzgólkodást és rózsaszirom helyett futball labdákkal szórjuk fel utad amerre jársz,
Kutyuska
Megkezdődött a színházi szezon a Fidesznél és a Jobbiknál. Csodálatos előadásokban lesz részünk a választásokig, amikor majd összeborulnak a hatalomért.
A Fidesz és Jobbik hívőkön kívül senki nem veszi be ezt a sok maszlagot, amit előadnak.
Nekik meg ez való.
kukac50
Jobb Brüsszel bérencének lenni, mint Putyin seggnyalójának lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.