Ahogyan írtuk is korábban, a Független Diákparlament már több mint két hónapja vár arra, hogy az Emmi átvegye javaslatcsomagját. Pár napja Kálovics Enikő a szervezet szóvivője a Tudatos Ifjúságért Alapítvány oktatási témájú rendezvényén vett részt, ahol Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter is vendég volt, így személyesen kívánta átadni. Nem mutatkozott túl nagy érdeklődés a Miniszter Úr felől a diákok javaslataira.

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A cinikus mocskos állat, piszkos, érzéketlen, szarházi csuhás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mást lehet várni ettől a féregtől???
Szerintem nem, ez egy velejéig romlott semmi sejthalmaz, nem érdemli meg az ember nevet!!!
glorianna
,,A kölni dóm építésénél sem azt nézték, hogy mennyien éheznek az emberek, mert akkor soha nem épült volna fel a kölni dóm.”
Khm... e kijelentés alapján megállapítom, hogy Balog nem ismeri a kölni dóm történetét. Mi a csudának papol olyasmiről, amiről halvány dunsztja sincs?
wagabund
..."Balog: A kölni dóm építésénél sem azt nézték, hogy mennyien éheznek"...

nos ezt egy egyházfi mondta...hogy nem ég le a bőr a pofájáról...mert az egyház erről szól...milliók kifosztásáról, egy kis belengetett szép túlvilág reményében...és ez a gőgös, beképzelt csuhás még dicsekszik is...tehát szeme sem rebben a mostani szegénységben élők miatt...álságban nőtt fel, a hazugság ezekszerint rutin nála...megélhetési rutin...

vélaményem szerint

:-(

amit a mai napig beszopnak...
simmering73
A kölni dóm építését párhuzamba állítani a futball stadionokkal több mint mocskosság te aljas vércsótány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.