Ha a stadionokra költött pénzt oktatásra és egészségügyre költöttük volna, kicsit jobb helyzetben lenne az országunk. A finnek sincsenek kint az EB-n, de kinek a jobb, nekik vagy nekünk? – tette fel a költői kérdést a Tanítanék mozgalom emblematikus alakja a Parlament előtt tartott sajtótájékoztatóján, melyet a 24.hu videóján tud megnézni.

Közölte: a nyarat hálózatépítésre fogják felhasználni, ősztől pedig radikális üzemmódra váltanak, bármit is jelentsen ez.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Bringás: Nézzük hát! Egy nyomorúságos alak aki a saját politikai ambícióit éli ki és esze ágában nincs az oktatás ügyével foglalkozni, most a foci sikerünket próbálja kisajátítani.
Tökéletes meglátás, tudom kire gondolsz.
Bringás
@Aki Én: Nem kisajátítani, hanem degradálni!
Szövegértés kérdése!
Aki Én
@Bringás: Tudod mi a nyomorúságos? Hogy szerinted az a hazaáruló, aki foci helyett is az oktatás lezüllesztését próbálja menteni. És nem csak ő, hanem százezerek, még ha neked hivatali kötelességed mellébeszélni.
Bringás
@Aki Én: Szó nincs arról, hogy ne lehetne az oktatásról, vagy a palotapincsik étkezéséről beszélni, de nem úgy, hogy közben megtapossák, leköpködik ezt a sikert!
Na ez a hiba! Merjünk kicsik lenni, ahogy a szocik bőgték annak idején! Nekik már nem kell merni, ők már kicsik!
perfekt
Pukli ,építsd csak a hálózatot nyáron is.Kellenek a talpas telefonok.A pedagógus pálya,csak a tisztességet igényli, a haszonleső politikai kalandorokat nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.