Révész Máriusz a napokban kapta meg a megtisztelő

kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos

címet, és máris kész tervvel állt elő annak érdekében, hogy végre utas is legyen a csillagászati összegből kiépített felcsúti kisvasúton.

A kormánybiztos az ATV Egyenes beszéd című műsorában árulta el a tuti tippet:

minden kisvasúton pecsétet és matricát kapnának a vonalat végigvasutazó utasok egy füzetbe, és aki megfelelő mennyiségű matricát és pecsétet gyűjt össze, a továbbiakban kedvezménnyel használhatná a kisvasutakat.

A kisvasút kihasználtsága finom szólva is gyalázatos. A 850 millió forintos beruházásból 600 milliót finanszírozott az Európai Unió, az EU-s támogatásért cserébe néhány elvárást teljesíteni kell. Ilyen például az utaslétszám.

A tervekben még az szerepelt, hogy a pesszimista becslés szerint is napi 2560 utassal számolnak, ami 50%-os kihasználtságot jelentene. Ezzel szemben a májusi átlagos napi utasszám 51 volt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Én meg alálökném a mozdonynak az ötletgazdát, a bombasiker garantált lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Bringás: Én Isten bizony komolyan csíplek Téged.
Ha rossz kedvem van, vagy fáj valamim, csak el kell olvasnom néhány hozzáírásodat és máris dőlök a röhögéstől. Órákra elmúlik minden bajom.
Kérlek, ne hagyd magad. Te felvidítod a blogokat. Mondjuk komolyan nem kell venni, de mint szinfolt, hát annak remek vagy.
namihami
@Bringás: Te ezt pozítiv véleményként értékelted?
Szövegértés és irónia, kedves Bringas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.