A helyismerettel, kapcsolati rendszerrel rendelkező polgárőrök olyan tudás birtokában vannak, amelynek szakszerű rendőri felhasználása meghozta a várt eredményt, az adott terület közbiztonságát, nyugalmát, nőtt az objektív biztonság – állított Pintér Sándor beszédében a XXII. Országos Polgárőr Napon Sopronban.

A belügyminiszter úgy folytatta: 2010-ben négyszázharmincezer bűncselekményt követtek el az országban, 2015-ben már csak kétszáznyolcvanezret. Ahhoz, hogy ez a tendencia így folytatódjon, szükség van a polgárőrségre, a rendőrségre, és a kettő együttműködésére – tette hozzá.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ne röhögtess wazze mert cserepes a szám :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Sintér elvtárs mikor járt utoljára gorillák nélkül emberek között?
namihami
Így igaz, a bűnözés száma valóban jelentősen csökkent.
Hiszen a legnagyobb számban és összegben elkövetett bűnök és tetteseik éppen közülük kerülnének ki, akik miniszterelnöki védelem alatt állnak, érinthetetlenek.
Ugye, hogy nem nehéz a statisztikát javítani? Csak azt kell előre megnézni, hogy ki követné el, indítható-e bármilyen vizsgálat ellene és máris javul az eredmény.
nyanya001
Ne röhögtess wazze mert cserepes a szám :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GeoCravker
Amíg a maffia hozza a törvényeket és a végrehajtó a belügyminiszter, illetve a titkár a főügyész, addig pl. a fehérgalléros bűnözés legális maradhat.
Amellett nyilván egész véletlen, hogy Pintér hatalomba kerülésével szüntek meg az aranykéz utcaihoz hasonló leszámolások. Neki van erre immár saját apparátusa.
Miközben csendben szerveződik a jelek szerint a saját "munkásőrség".
Polgárőrök+gárdák. Bármikor segédszolgálatra rendelhetők, mint anno a keretlegények.
perfekt
Mára már-kurva nehéz megkülönböztetni kik a bűnözők-és kik nem
lópicigáspár
@pbalage: Bizony közel jársz a megoldáshoz, de a jobbik és az mszp sokkal közelebb van a fideszmaghoz.
Fradigege
Úgy átalakították a "tákolmányt", hogy a matolcsy, a trafikok, andytelavivajna, habonyművek, strómanok, gázszerelőlőrincek teljesen törvényesen rabolják le az országot. Egy söpredék került hatalomra. Lámpavas a legjobb fegyver ellenük.
Borsodi
Lehet jönni Borsodba és sötétedés után mászkálni,jó gettó hangulat adott.A biztonság szuper büntetik az autósokat.De keményen fellépni a söpredékkel nem lehet mert feljelentik a rendőrt ,és mehet közmunkára.Magyarország mára az ígéret földje lett,a föld meg az ígérgetőké lett.
silber13
S szóla a ványadék belügyér: ": 2010-ben négyszázharmincezer bűncselekményt követtek el az országban, 2015-ben már csak kétszáznyolcvanezret. "" Való igaz, mert a többi és felettébb lényeges, Istennek nem tetsző vétkeket a narancsos védőszent, kinek neve Petronius Polthus, az uralkodó megelégedésére sikeresen elsikálja!
Yoda69
Ha ez ilyen utemben folytatodik akkor a rablo adja majd a penzt az aldozatnak.
Veleda
Csökkent a bűnözés? Na ne, azért vannak tele a börtönök jobbára kis stílű tolvajokkal, stricikkel. De mikor telik meg a fehérgalléros bűnözőkkel?
Nil
Persze- a kisemberektől már ellopott mindent a kormány- így nem érdemes lopni. Egyre több az öngyilkos is, éhen is halnak, no meg télen elég sokan megfagytak- tehát ölni sem érdemes.
És persze hogy meg fog nőni a statisztika szerint a bűnesetek száma amikor a fidesz eltűnik a hatalomból, hiszen sokuk ellen kell büntetőeljárást indítani majd és ott lesznek a bűnpártolók is.
Toby
Senki nem lop. nem csal és nem hűtlen kezel, nincs korrpció sem és erről, meg lehet kérdezni polt-bűnpártolót is...no meg trógán "Tóni nagyon drága" antalt is!
Egy hajszál választ el bennünket az illiberális kommunizmustól, amikoris megszűnik a bűnözés!
interceptor
Pintér, kishaver , a mondat pontosítva így hangzik: Bűnözők vannak hatalmon!!
Csodálkozó
Ha belegondolunk, Sintér elvtárs a politikai bűnözés következtében kerülhetett hatalomra.
margo47
@interceptor: Saját fajtájukat csak nem csukjál le...
papa.49
Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, csökkent, hát persze, hiszen saját magukat más csak nem ítélik el, a fosőr az egyik ,,keresztapa,,))))))))))))))))))
justhpeter
Ez a degenerált Pinocset még veszi is a bátorságot, hogy ezzel a dumával provokálja a népet.
Desischado
PErsze, mert a legnagyobb bűnözők ti vagytok! És amíg polt mindent elsikál, addig nem lesz változás!
Borsodi
Azért járnak talpig testőrben,már az emberek közé Orbán se mer menni csak kisérettel,Matolcsira is úgy vigyáznak mint a koronára.Amikor nem volt ennyire jó a közbiztonság Kádár a nép között sétált.Orbánt meg kerítéssel kell védeni.Vajon mitől félnek ezek a hazájukat szolgáló becsületes emberek?
kkalman
Csökkent a bűnözés? Ne röhögtess olajszőke hercegem! Akkor, gondolom, éhező, árva kisgyerekek asztalára került az összes cseresznyém a fáról. Ha már én nem tudtam enni belőle.
karma1
Hogyne: Biztos megemeltek a szabalysertesek erteket, ezaltal egy csomo buncselekmeny NEM BUNCSELEKMENY , "CSAK" SZABALYSERTES!

Vegulis a szegenyseget is el lehetett igy tuntetni, akkor a bunozest miert is nem?
Kisbundi
Csökkent a bűnözés? Milyen statisztikából olvasta ezt k Pintér úr? Mer ez az állítása,szemen szedett hazugság, pont a FIDESZ holdudvarából kerül elő egyre több és igen kemény bűnügyekre utaló gyanú. Lenne kedves előbb a "saját háza táján söprögetni", mielőtt nyilatkozni tetszene!!!
papa.49
@Kisbundi: Gondolod, hogy ezt a gennyest érdeklik a tények, szerintem egyáltalán NEM!!!
nezelodo
Sikerült kiszorítani a kormánynak a konkurenciát, vagy csak szünetelteti a fazon a tevékenységét? Így már értem.
magyarbakancs
"Pintér szerint csökkent a bűnözés, amióta ők vannak hatalmon"
Rozsa dombon biztos.
Észak-Magyarországon jártál mostanában,vagy az Ormánságban.?
bakegya
JA HA KI SE JÖTTÖK,A JEGYZÓKÓNYVFELVÉTELIG SE TALÁLJÁTOK A CERUZÁTOK,A KINEK VISZIK MINDENÉT,AZ MÁR MINDEGY ,UGYSE LESZ MEG ,MERT A NYOMKÖVETÉTST NEM ISMERITEK ÖT ÉVIG,AZTÁN ELÉVÜL AZ ÖLES FALOPÁS IS ,MERT TI ÍRJÁTOK A KIVÁGÁSI ENGEDÉLYT IS---a máséra is..
eugen4402
@magyarbakancs: Pintért nem érdekli az Ormánság. Ő Orbánságban érdekelt...:-)
kamazuka
Ez bizony így van!
A higyje el akit csak lehetett bezártunk elszólás valós!
És tényleg,noha és-sel nem kezdünk mondatot,de akkor is,mára a vidéki besurranások is csökkenő tendenciát mutatnak.Ez valóban eredmény.
kukac50
A parlamentben dolgozók között meg duplájára növekedett a bűnözés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.