A grúz és ukrán vízummentesség ügyében az Európai Unió hiteltelen és elhibázott politikát folytat, ugyanis mindkét ország teljesítette az unió által megszabott követelményeket – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az uniós tagországok külügyminisztereinek luxemburgi tanácskozása szünetében hétfőn az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Szijjártó Péter elmondta: az Európai Unió saját hitelességét veszélyezteti azzal, hogy

"dacára annak, hogy a két ország minden elvárást és feltételt teljesített, az unió még mindig nem akarja megadni a vízummentességet"

- fogalmazott a a külgazdasági és külügyminiszter.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
"Mo.-nak még nem volt nála jobb külügyminisztere." -mondta egy "padtársa".
karma1
Hat, vegulis nem akar semmi mast ez a szegeny petya elerni, csak amit az ukran maffia akar: szabadabb ki-bejarast, mint ahogy megszoktak mar az elmult 20 evben is...

Meg otthon laktam, amikor a varosszeli lakotelep 8. emeleti ablakabol lathato volt, ahogy az M0-ra hajto kamionsoforoknek hogy kinalgattak magukat az orosz lanykak, az ukran padreval a Total kutnal... Minden fuvar utan a lanyok szepen besetaltak a Totalkut presszojaba, es szepen letettek a bevetelt...
Hat most ezek a joemberek akarnak meg egy kicsit nagyobb piacot szakitani a "konnyu" penzkeresetbol...
Fog az menni nekik, ha egy ilyen komoly, tekintelyes ember mint a gunarnyaku megy neki az EU-nak az erdekukben...:o))))))
Csizmás Kond
..igen de azoknak csak a feketék vagy azok árnyalatai kellenek...mé nem lehet ezt megérteni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.