Legalábbis erre enged következtetni, hogy az MLSZ tisztségviselőivel futballpályák és sporttelepek felújítására szánt állami támogatásról egyeztek meg Franciaországban. A kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére. A FourFourTwo magazin beszámolója szerint erről Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, valamint Vági Márton, az MLSZ főtitkára folytatott megbeszélést szombaton Marseille-ben, a Magyarország–Izland (1-1) Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt. "Ha az új magyar futball-láz ismét lehozza a pályákra az egyre nagyobb számban futballozó gyerekeket, bizony hiányozni fog az a mintegy ezer futballpálya, amely a rendszerváltozás óta szűnt meg Magyarországon" – írja a lap. A megállapodásról Orbán Viktor a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett ebéden számolt be.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
A legjobb. Sikeres a válogatott, lehet okoskodni.
Yoda69
Csak? Ebbol nem fogja futni ezer grundra.
namihami
@Tavryni őrnagy: Tényleg, a válogatott sikeres.
Igaz, az ország vidéki lakossága, élén a munkanélküliekkel, közmunkásokkal és minimálbéren tengődőkkel még nem annyira, de sebaj.
Fontos, hogy a fiúk már sikeresek.
Élednek a régi szép idők és emlékek a focistáink által sikeresnek mondható Rákosi-korszakról.
Mennyivel fontosabb ezeket a százmilliárdokat arra a néhány ezer emberre és hobbijára költeni, mint arra a néhány millióra, aki napról-napra él, eszik, gyógyulna azokban a kórházakban, amikben már a vakolat hullik a gödrös ágyakban fekvők fejére.
Persze ezek elhanyagolható részletkérdések, a fontos, hogy sikeres a válogatott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.