Szerinte szó sem volt soha több ezer utasról naponta. 24.hu 24.hu 2016. 06. 21. 11:30 7222 KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Vizsgálatot indít az EU Orbán kisvasútja miatt Orbán "sínre tette", ő meg állást ajánlott Kálmán Olgának Diósdig is elvinnék a felcsúti kisvasutat Hétfőn megírtuk, hogy vizsgálatot indít az EU a felcsúti kisvasút ügyében. A projekt 80 százalékát ugyanis uniós pénzből finanszírozták, és a kormány napi 2500-700 utast ígért, ehhez képest az átadás óta átlagosan naponta harmincan utaztak a Vál-völgyi kisvasúton. Az uniós eljárást az LMP-s Jávor Benedek indította, a politikus szerint a magyar kormány szándékosan hamis adatokat jelentetett meg a projekttel kapcsolatban, ez pedig csalás, amelyet az EU csalás elleni hivatalának kell vizsgálnia. Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára viszont azt mondta a 444.hu-nak, hogy a kormány sosem ígért napi több ezer utast. Az államtitkár számításaiban az szerepel, hogy

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval az Unio leszerepelt elottem. Most mar biztos, hogy ok a debilek: kiadtak a 80 %-os EU-s tamogatast napi 27-31 fos utasszamra!!!
A Nyugat elindult a vegromlas fele, es erre legjobban csepreghy mutatott most ra!
Igy kell szemelyre szabni a nyilvanvalo hazugsagot, csak arra kell vigyazni, hogy a szem ne rebbenjen kozben, mig az allitast beolvassak.

ket juhasz beszelget:
- Kepzeld, hallottam, hogy feltalaltak az automata birkanyiro gepet!
- Ne mondd ma', de hiszen a birkak egyaltalan nem egyformak!
- Elotte!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Mkinek akkora tömeggel számolni ? Egy két utas is elég lenne nem ? DDD
hetöndöe
Ha holnap azt mondja az Únió,hogy napi tíz utas az már zsúfoltság,előugrik ez a Csepreghy nevezetű szarházi és megaszongya,hogy kérem mi csak napi két főre terveztünk.Az átlag magyar szavazó meg bekajálja.Itt tartunk.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..ne izgul nem neked fogják küldeni a számlát...
Hellcat
@Csizmás Kond: Igazad van, nem nekem...ránk majd az tolja át akinek a számla megy...
Csizmás Kond
@Horizont: ..csak feldobom a pletykapartit...:)...különben ebben a melegben senki nem szólna a másikhoz...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindjárt kell menjek dolgozni...ha olyan meleg lesz mint a tegnap akkor biztosan kipurcanok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.