A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint csak népszavazás tudott eddig az unióban fogaskerekeket megállítani, és most már nincs jogi akadálya annak, hogy Magyarországon referendumot tartsanak a kötelező betelepítéssel kapcsolatban.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában elmondta, a kormány szerint nem lehet büntetni egy tagállamot azért, mert nem vesz részt a kvótamechanizmusban.

Közölte továbbá: emberi jogi egyezmények tiltják az emberek "deportálását" egyik országból a másikba, másrészt Magyarország nem írt alá olyan egyezményt, amelyben lemondott volna a menekültkérdés nemzeti hatáskörben való intézéséről.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tuzson öcsém menj és ugorj bele az első kútba ami útba esik. 10ezres számban fogadtok be gazdasági bevándorlókat pénzért,1200 miatt meg népszavazás kell. Deportálást emlegetni meg...na inkább nem is mondok semmit.
papa.49
Hülyebence te egy nagy durung vagy te megtudod állítani az Uniót egyedük is ))))))))))))))))))))
Toby
Keresik patkányék a kiskapukat, de szar a helyzet, mert a csatlakozási alapokmányban elfogadtuk anno az uniós emberi jogi deklatárciókat! Ettől kezdve pedig egymás szájába üríthetnek a pondrók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.