Nyoma veszett Spéder Zoltán autójának szinte egyidőben azzal, hogy házkutatást tartottak nála, majd annál a Nemzeti Nyomozó Irodánál lett meg a BMW, amely a cégei ügyében nyomoz – tudta meg a hvg.hu.

A TV2 a Spéderről készített rejtőzködő milliárdos leleplezésében „35 milliós luxusautóként” mutogatták az ominózus autót. A BMW 750LI XDrive az FHB Jelzálogbank Nyrt. tulajdona, az igazgatóság elnöki posztját betöltő Spéder céges autóként használja. Illetve csak használta, mert a kocsit a hvg.hu információi szerint június 8-án látták utoljára, amikor – szabályosan – leparkoltak vele a pesti alsó rakparton. Aznap, amikor a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott és adathordozókat foglalt le Spéder érdekeltségeinél több helyszínen, így a FHB-csoportnál is.

9-én az FHB feljelentést tett az autó eltűnése miatt, és még aznap szóltak a rendőrök, hogy megvan az autó. aztán 8 nappal később telefonáltak a rendőrök, hogy az autó a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainál található.

Az ügy erősen bűzlik, mert vagy tényleg ellopták, majd előkerült, de így nem tudni mit keresett a Nemzeti Nyomozó Irodánál később. Az is előfordulhat, hogy lefoglalták, csak éppen senkit sem értesítettek róla. Na ez meg nem törvényes, mert nem vihetik el senki autóját még a rendőrök sem, mint a tolvajok vagyis értesítés nélkül.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Színt vallottak, ellopták, nyílt színen, mert ők ezt is megtehetik. Sokan úgy vélik, rászolgált a használója, csak az a baj ezzel, hogy bárkivel szemben használhatják és használták eddig is, az ő "szabad" módszereiket, legyen az szoftver, biogazdaság trafik, kórház, trágya, termőföld, vállalkozás, Nemzeti Park területe, alkotóház, kikötő, takarékszövetkezet, MANYUP, önkormányzati lakás, műkincsek, a lakosság által épített és kifizetett közmű, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ugyan már, amikor "eltűnt" a gép, azt követően vették ki belőle a poloskát és a GPS nyomkövetőt!
Így szokás. "Ellopás"/vagy lefoglalás, majd "állag megőrzési" előzetes vizsgálat, ha a rendőrség őrzésében marad és hipp-hopp, máris néhány dekával kevesebbet nyom a gép, a "nem gyári tartozékok" kiszerelése nyomán.
Közben azért ellenőrzik az akksi és a hűtőfolyadék állapotát és mennyiségét is, lehetőleg úgy, hogy jól látható nyoma legyen a gondoskodásnak.
nyanya001
Spéder is eltünik aztán kiderül, már rég meghalt.
kukac50
A Nemzeti nyomozó iroda is lop? Miért nincs Magyarországon becsületes igazságszolgáltatás?
Mindenki Orbán seggnyalója?
papa.49
@kukac50: ,,Fejétől büdösödik a hal,,)))))))))))))))))))))))))))
Desischado
De érdekes! Vajon miért is fújták meg a kocsit? Van egy ötletem rá, és ez egyezik Toby váleményével!
IMOPB
Valamivel csak haza kellett taxizni a kis Alízt, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.