A vak komondorról elhíresült Balogh József, aki részegen eltörte élettársa orrát és járomcsontját, 10 hónap szabadságvesztést kapott és így nem maradhatott polgármester.

Kedd este lemondott fülöpházi polgármesteri tisztségéről Balogh, kvázi megelőzte azt, hogy megfosszák a posztjától, mert jogerős szabadságvesztésnél, még ha felfüggesztett is, mennie kell, mert az önkormányzati törvény szerint méltatlannak számít, akit szándékos bűncselekmény miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek. Írásban küldte meg lemondó nyilatkozatát a képviselő-testületnek, tudta meg az Index. A lemondás a benyújtás napjától hatályos.

A településen csütörtökön lesz rendes képviselő-testületi ülés, ahol a lemondástól függetlenül természetesen szó lesz a polgármester ügyéről, a testület várhatóan hivatalosan is tudomásul veszi Balogh lemondását egy határozattal, hogy a Balogh általános helyettesítését biztosító alpolgármester hivatalosan is eljárhasson a település ügyeiben – írja az Index.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nem azért "méltatlan" a polgármesterségre, mert jogerős itéletet kapott, hanem egy erkölcsi "O", ha képes valakit is megverni -- mégha komolyabb sérülése nem is keletkezett volna -- egy nála gyengébbet, aki ráadásul az életben is a társa! :(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Bringás: Pedig te jelentkeztél ezzel itt először!:-)) Csak igaza volt anno E. von Trajtzigfritzignek.Előre látta a dolgok alakulását!
Bringás
@silber13: Csak a normális többség véleményét tolmácsolom!
silber13
@Bringás: 12:19-re: Be szép..! Nem csak egy nagy ember, hanem egy nagy lélek gondolatainak kisugárzása!:-)
silber13
@Bringás: Hát mán ne is haragudj, de tolmácsnak eléggé pocsék vagy.Biztos vagy a fordítás helyességében, avagy a fordítás ferdítésbe csap át?
wagabund
nem irigylem csórikámat...most reggelente jelentkezhet napszámra, vagy közmunkára, hogy legyen némi segély...
ha viszont okosba gazdálkodott, akkor van tartaléka...ugye most jól jönnek azok, akiken "segített"...vagy pont leszarják, mert elítélt bűnöző, és ebből már nem lesz pénzosztó soha...a fészekből is kilökik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.