A vak komondorról elhíresült Balogh József, aki részegen eltörte élettársa orrát és járomcsontját, 10 hónap szabadságvesztést kapott és így nem maradhatott polgármester.

Kedd este lemondott fülöpházi polgármesteri tisztségéről Balogh, kvázi megelőzte azt, hogy megfosszák a posztjától, mert jogerős szabadságvesztésnél, még ha felfüggesztett is, mennie kell, mert az önkormányzati törvény szerint méltatlannak számít, akit szándékos bűncselekmény miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek. Írásban küldte meg lemondó nyilatkozatát a képviselő-testületnek, tudta meg az Index. A lemondás a benyújtás napjától hatályos.

A településen csütörtökön lesz rendes képviselő-testületi ülés, ahol a lemondástól függetlenül természetesen szó lesz a polgármester ügyéről, a testület várhatóan hivatalosan is tudomásul veszi Balogh lemondását egy határozattal, hogy a Balogh általános helyettesítését biztosító alpolgármester hivatalosan is eljárhasson a település ügyeiben – írja az Index.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nem azért "méltatlan" a polgármesterségre, mert jogerős itéletet kapott, hanem egy erkölcsi "O", ha képes valakit is megverni -- mégha komolyabb sérülése nem is keletkezett volna -- egy nála gyengébbet, aki ráadásul az életben is a társa! :(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Na ez az erkölcsi etalon, aminek a hírét sem ismerik a "demokratikus" oldalon!
Lemondott!
Hellcat
@Bringás: A legnagyobb kommunista diktatúrákat idézi a lelkesedésed a viktor iránt! Gratulálok. Végigvezettétek a rendszervisszaváltást.
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
Nem azért "méltatlan" a polgármesterségre, mert jogerős itéletet kapott, hanem egy erkölcsi "O", ha képes valakit is megverni -- mégha komolyabb sérülése nem is keletkezett volna -- egy nála gyengébbet, aki ráadásul az életben is a társa! :(((
Hellcat
@Bringás: Valódi rendszerváltás alatt a szocializmus leváltását érted kommunizmusra ugye? Mert afelé haladtok, főleg ilyen bejegyzésekkel mint amit te itt produkálsz. Az hogy illiberalizmusnak hívod az meg nem változtat semmin.
Bringás
@Hellcat: Véletlenül sem liberális rendszerváltást akartunk és most megakasztjuk az emberiségellenes eszme szétfolyását!
Hellcat
@Bringás: Szóval akkor tényleg a kommunizmust építitek idehaza. Egyébként csak szólok, hogy a rendszerváltás idején a fidesz liberális párt volt.
Bringás
@Hellcat: Bárki idővel felismerheti, ha az általa preferált eszme hirtelen átcsap fasizmusba! Mára Európa "liberalizmusa" a legvadabb fasizmussá vált!
Csodálkozó
Lemondott a sonkafejű sunyi agresszív zsírdisznó, hurrá!
eszegfu
@Bringás: Véletlenül lájkoltalak, "ugrott" a gépem!
Hellcat
@Bringás: Gondolom alig várod, hogy kommunizmus legyen itt...ott majd végre értékelik a fanatizmusodat valami fontos pozícióval :)
coni
Kérdés, hogy Terike túléli ezt a döntést, vagy naponta át fog esni a vak kommondoron?
Csodálkozó
@Bringás: Idióta! Kossuth és Deák is liberálisok voltak. Imádott Viktorodat eltaposni való pondrónak tartanák a sunyi hülye kártékony illiberalizmusával. Téged meg egy bűzlő ürülékkupacnak.
(De az legalább a földnek hasznos, te meg semmir se vagy jó a Vezér ülepének nyálazásán kívül, fujjj!)
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Bringás: Erkölcsi etalon?:-) Aki agyba.-föbe verte a leendő feleségét? Aztána csillagos eget is lehazudta a bíróságon Tanuld meg, hogy elé ment a dolgoknak, mert a törvény szerint LE KELL mondania!Na ez pont a ti erkölcsi etalonotok, a többi himpellérrel egyetemben.
Pöpec
Bringás boldog: micsoda ritka derék ember ez az elítélt! Ilyen erkölcsös elítélt nincs is másutt csak a fideszben, sehol a környéken. Na ezért élcsapat a fidesz, mert ha elítélt is, azért mégiscsak erkölcsös elítélt. És ezzel új műfajt is teremtett a magyar jogszótárban.
Nem veri az asszonyt csak sajátos módon szeretgeti. Tejben gipszben fürdeti.
Most majd jön az, micsoda állatbarát ez a polgmester, hiszen jobb dolga van egy ebnek nála mint a feleségének.
Hogy a bőr hűlne rá...:D
silber13
@Bringás: És te felismerted, ugye?:-))) Meccsoda képességek rejteznek benned, meccsoda képességek!:-))))
Pöpec
Gondolom leadja a maroklőfegyverét is:
f) Önvédelmi célra maroklőfegyverre az kaphat engedélyt, aki:
- polgármester,

Akinek ilyen jó nevelésű vak komondora van a ház körül, nem kell fegyver.
És továbbra sem lennék Terike helyében sem, ha pl. a polgármester úrnak kéne nemet mondani a sezlonon...Mert igaz, hogy fideszes, igaz, hogy tisztességes meg erkölcsös, de azért maradjon már egyben a szám reggelre...Igaz, bringás?
silber13
@Bringás: " Lehet, sőt biztos, hogy liberálisok voltak, de nem az a bűzhödt fasiszta fajta, ami ma Európát mérgezi!"
Mért nem használod egyik kedvenc szóvirágodat, a "liberálfasiszta" Kifejezést, amit wolfikaként lépten - nyomon írosgattál?
Bringás
@silber13: Annyira kifejezi a liberalizmus mostani jellegét a bűzhödt fasiszta, hogy más szóvirágait nem veszem át!
silber13
@Bringás: Pedig te jelentkeztél ezzel itt először!:-)) Csak igaza volt anno E. von Trajtzigfritzignek.Előre látta a dolgok alakulását!
Bringás
@silber13: Csak a normális többség véleményét tolmácsolom!
silber13
@Bringás: 12:19-re: Be szép..! Nem csak egy nagy ember, hanem egy nagy lélek gondolatainak kisugárzása!:-)
silber13
@Bringás: Hát mán ne is haragudj, de tolmácsnak eléggé pocsék vagy.Biztos vagy a fordítás helyességében, avagy a fordítás ferdítésbe csap át?
wagabund
nem irigylem csórikámat...most reggelente jelentkezhet napszámra, vagy közmunkára, hogy legyen némi segély...
ha viszont okosba gazdálkodott, akkor van tartaléka...ugye most jól jönnek azok, akiken "segített"...vagy pont leszarják, mert elítélt bűnöző, és ebből már nem lesz pénzosztó soha...a fészekből is kilökik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.