„Gőzöm sincs” Ez volt Rubovszky György, KDNP-s képviselő válasza arra a kérdésre, hogy hogyan sikerült a cégének megállapítania a piaci árnál jóval alacsonyabb árat arra a Károly körúti ingatlanra, amit Habony Árpád nagynénve, Pápa Marianne vett meg az V. kerületi önkormányzattól. Pápa cége fél évvel később dupla áron, a vételárnál 52 millió forinttal többért adta tovább orosz vállalkozóknak a helyiséget. Erről az ingatlanról hosszan beszélt Portik Tamás a pénteki vallomásában is, amiben azt állította, hogy Rogán Antal polgármesterként kenőpénzekért segített elintézni a barátainak, hogy a piaci árnál olcsóbban privatizálhassanak ingatlanokat az önkormányzattól. Rogán tagadta ezeket a vádakat, és azt mondta, hogy fel fogja jelenteni Portikot hamis tanúzásért. Rubovszky 13 százalékban tulajdonosa a Város FM nevű cégnek, ami a belvárosi ingatlanbecsléseket készítette abban az időszakban, amelyikről Portik beszélt. A képviselő azt mondta, ő elképedve hallgatta Portik állításait, és...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a vén sunyi görény még vegetál? Vigyázz, a budiban is be van kapcsolva a mikrofon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Miért is nem hisz?
Mert megteheti, mint mindegyik fidess közeli trágyadombon kapirgáló kiskakas.
Na, ugye...
Aki Én
Még valaki megszólal, és épeszű emberben nem lesz kétség.
human
Ingatlan ügyekben nagyon ott van Rubovszky.
"A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért – kormánypárti szavazatokkal – úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást – közölte hétfőn újságírókkal Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke."
hvg.hu/itthon/20130225_Nem_indul_vagyonnyilatkozati_eljaras_Zsig
Toby
Ez a vén sunyi görény még vegetál? Vigyázz, a budiban is be van kapcsolva a mikrofon!
szmeagol
Ki a faxom ez a Rubovszky szaporítósejt?
Gőzöm sincs!
Lehet, h egy 0%-os agyonkereszt(y)én(y), aki ráadásul tán korrupt is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.