Szentendre és a Dunakanyar egyetlen gyógypedagógiai iskolája levelet kapott egy fideszes önkormányzati képviselőnőtől, hogy ne vigyék a gyerekeket a közeli játszótérre, mert az elsősorban a környéken lakó fiataloké – tudta meg a nol.hu

A Bárczi Gusztáv Általános Iskola Szentendre város és a Duna-kanyarig terjedő téréség egyetlen gyógypedagógiai intézménye. A három évtizede működő iskolának 60 sajátos nevelési igényű diákja van, köztük mozgássérültek, autisták, Down-szindrómások.

A napokban egy önkormányzati húzás zaklatta fel az iskola szülői közösségét. A  körzetes képviselőnő, Zakar Ágnes arra kérte fel e-mailben az iskola vezetését, hogy a gyerekeket ne vigyék többet az intézmény közelében található egyetlen játszótérre.

A Fidesz-KDNP képviselője azt írta a Szegedi utcai játszótérről, hogy

Ez egy környék gyerekeinek és nem iskolai táborozóknak épült kis játszótér!

Bár a levelet több iskola is megkapta, a bárczis szülők magukra vették, mivel innen nem tudják a beteg gyerekeket azokra a távolabbi terekre, strandokra vinni, amelyeket Zakar Ágnes javasolt.

A képviselőnő által alkalmazott megkülönböztetést igen szomorúnak tartjuk

– jelentette ki a szülők nevében Berki Zsuzsa, az egyik diák édesanyja. „Az "iskolás gyerekek," mint rongálók általánosítás megítélésünk szerint nem vezet sehová. Az "iskolás gyerekek" éppúgy jogosultak a játszótér használatára, mint bármely más gyermek, és rájuk nézve éppúgy kötelező a rendeltetésszerű használat, mint a "környék gyermekeire" nézve.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nagyon izz lenne az ideje, hogy ezeket a szellemileg, erkölcsileg és emberileg fogyatékos képviselőket zavarná el valaki! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nagyon izz lenne az ideje, hogy ezeket a szellemileg, erkölcsileg és emberileg fogyatékos képviselőket zavarná el valaki! =))
Toby
Mocskos szarházi karámgörény szuka!

Csak azért is vigyenek oda minél több gyereket, nem magánterületről van szó!
dr. prédikátor
Hogy gyógyuljon be a szád te szemét fütyiszes szuka!!!Irnák még szebbet is de azt már nem viselné el a klavi!!!
Csizmás Kond
...nem tudni hogy történt de ha egy játszóteret táborozó gyerekprogramokkal foglalnak le akkor az sem helyes.
wagabund
ez választott, vagy kinevezett picha? mert ha választott, akkor mindenki tudja mi a teendője..
Designer
Elvtársnő! Ebben az országban a játszótér minden gyereké!
F_Viktor
Működik a fityeszben a náci ideológia, Hitler 70 ezer értelmi fogyatékos német beteget öletett meg orvosaikkal! A T4 műveletben ezután következtek a gyógyíthatatlan betegek...
joopapa
Ez a "nő" milyen jogon tilt el bárkit bárhonnan? Ő építette ezt a játszóteret? Nem kellene ennyire elzárni az épp gyermekeket a fogyatékkal élőktől, lássák hogy van olyan gyermekek akik nem olyanok mint ők és toleránsnak kell lenni velük szemben és ha lehet segíteni kell őket! Nem elég baj a szülőknek hogy a gyermekük fogyatékkal élő, még az ilyen állkeresztény szellemi fogyatékos képviselő nő még meg is alázza őket!
Toby
@szaboria1: Eddig nem tudni, hogy valóban nő-e, lehet, hogy csak nőimitátor, de hogy nem ember, az tuti!
human
@joopapa: Ez a lényeg amit írtál. Ugyanakkor az orbán-rezsim legnagyobb ellensége a tolerancia és a szolidaritás.
joopapa
@human: Az orbán rezsim szolidáris és toleráns a haverokhoz és a nyaloncokhoz!Megmondta a viktorka "Senkit nem hagyunk az út szélén", sokan azt hitték ezt a szegényekre értette! De ezt a bajba jutott haverokra és segg..oira értette!
micfild
@RonaGyuri: én azt gondolom hogy -egyéb szellemi -érzelmi toprongyok reklamáltak a fidesznyiknél.. és mivel ő is szellemi- érzelmi toprongy ezért aztán megirta azt a levelet... - pedig akár gondolkodhatott is volna... - mi lenne ha az ő gyereke - unokája lenne sérült..
Nem kivánom neki, hogy kapja vissza... ...
justhpeter
A fideSS szellemiség alapján járt el a képviselő. Pontosan oda is való, ahova a fideSS szellemiséget követők mindnyájan.
Törölt felhasználó
Kérjük a fidesz ne vigye többet a fogyatékosait a parlamentbe, mert az a magyaroké. Amúgy a kurva anyádat te picsa!!!
Elnézést a lepicsázásért kedves női kommenetlők( nem szokásom ), de pont egy nő lehetne empatikusabb ebben a kérdésben:(
Dr plágium
@joopapa: Nagyon jól megfogalmaztad! Sajnos ebben az országban nem tolerálják azokat akik fogyatékkal élnek. Látom amikor megalázzák, undorodva néznek rájuk egyesek. A gyerekek még fogékonyak ha megismerik Őket megtanulják, hogy vannak beteg gyerekek, felnőttek is. Arról meg nem is szólnék, hogy aki ma egészséges, nem biztos hogy holnap is az lesz.

Gondolom ilyen nálunk nem fordulhat elő: www.blikk.hu/aktualis/kulfold/meghato-down-szindromas-baratjat-vitte-a-balba-az-amerikai-focis-mert-igeretet-tett/54hj18s
koszpeko
Bringás!!!
Hol a p...ba vagy???
Gyere kommentelni!
koszpeko
Bringás!!!
Gyere nyald a valagát pártos "értelmes,empatikus,toleráns" képviselőjének.
bencemacska
Még azt is hozzáteszik, hogy Fidesz-KDNP képviselő. Tehát a kereszténység nevében!
Tegnap mégcsak a "migráncsok"', ma már a sérült gyerekek, holnap az öregek???
Még normális EMBEREK, tessék elgondolkozni, ki kezdte így és hol folytatta. Kétségbe vagyok esve, mikor következem én? Előre mondom nem adom olcsón!!!
namihami
Ágika, neked szaporodni egy egyszerű genetikai kisiklás volt. Innen a távolból is részvétem a családod összes tagja részére. Gondolom, a fal mellett mennek, ha utcára kell menniük.
Minden ember, érted EMBER nevében szégyellem magam, hogy ilyenek is közénk keveredhetnek. Menj haza és egy jó vastag terítővel takard le a tükröt, hogy ne kelljen mindig leköpködni, ha elmész előtte. Hidd el, nem a tükör a hibás, az hozott anyagból dolgozik.
Rózsika Hatházi
At a baj, hogy ezek a görények nemcsak a horti korszakot akarják feleleveníteni, hanem vissza akarnak menni az ókorba. Aki Taigetosz pozitív, annak nemhogy játszótér nem jár, de levegőt venni is tilos. Embertelen ország, embertelen kormánnyal!
Rózsika Hatházi
@Rózsika Hatházi: Mi a faxért van a zé betű a té mellett? Mindig melléütök. :))))
Törölt felhasználó
@koszpeko: Bringás a habonymédiával külföldi feladatait látja el..:)
koszpeko
@ziziplanet: Jó már neki.
Esetleg a Lokál újságot terjeszti? :)
Törölt felhasználó
@koszpeko: Nem szoktam nyomatni ezt az övön alúli támadást, hohy fizetett kommentelő, de ha valaki akkor ő az... Találkoztam sok őrülttel, mániással, lelkisérülttel, de nála nem találok racionalitást akárhonnan nézem. Így egy magyarázat marad.. Amúgy nyilván rá vannak küldve már régóta a propira ezek. Ez aprópénz nekik és szükséges!
koszpeko
@ziziplanet: Szerinted leírják neki,vagy saját kútfő?
Ez mindig is érdekelt.
kakaósbögre
íme itt az élő példa az ősi magyar mondás igazságára.tisztességes ember nem fideszes.
Törölt felhasználó
@koszpeko: Nem tudom, de gondolom destruktivívnak kell lenni, megzavarónak. Azok számára akik csak félinformációkkal rendelkeznek azoknak megtévesztőnek, elbizonytalanítónak kell lenni..sokan alábecsülik habonyt és ez hiba! Szerintem sok tulasjdonság öszpontosúl benne ami egy igazi náci gépezethez kell. Intuitiv, lényeglátó, manipulatív, szokatlan, stb. Látja a magyar nagyátlagot, nem csak 1,5 millió városlakó agyával tud kondolkodni, ahogy a legtöbben...
Nil
@RonaGyuri: Mondjuk mi lehetnénk azok a valakik
papa.49
A luvnya is ott járt oskolába, csak már elfeledte)))))))))))))))))
levarosbukta
@Csizmás Kond: Na most mond már! Szegény sérült gyerekeket kiviszik mondjuk napi egy-két órára oda játszani az akkora marha nagy gond??? Mitől nem helyes? Közterület nem? Az megy oda aki akar és annyian ahányan akarnak nem? Ezt magyarázd meg nekem jó?
papa.49
@levarosbukta: Ezeknek a lótúróknak azt kívánom hogy éljék át, hogy milyen egy ilyen gyermek a családba, ahelyett, hogy ,,szabályokat alkotnának a saját szakállukra,,!!!
Levendula
@papa.49: Lesz még ennek unokája... Soha nem lehet tudni, egészséges lesz-e, vagy sem?
papa.49
@Levendula: Igazad van aki nincs benne annak fingja sincs milyen ilyen gyermeket nevelni!!!
koszpeko
@ziziplanet: Hiába a habonyi propaganda.
Akinek esze van az utána néz dolgoknak és levonja a következtetéseket.
Akinek nincs esze az nézi a királyi tévét elhisz mindent és hagyja magát megvezetni,mert ezeknek akar hinni.
A véleményem az,hogy az emberek már eldöntötték hova akarnak szavazni.
Sajnos sok olyan Mari vagy Joli néni van mint a tollas mami.
Mindent elhiszünk amit az m1 mond.
Törölt felhasználó
@koszpeko: Na ez az ezért írtam, hogy az ország nagy része vidéki. Ezzel egyaltalán nem arra célzom, hogy kevesebbek, de zártabb közösségek, nem neteznek egész nap közösségi oldalakon és van más dolguk is azon kívűl, hogy pl a propellerem lógjabak:) Szóval meleg ágya ez az egyszavas propagandáknak..:( Gondoljunk bele a 2000 körül már Viktorék "sejteket" építettek, sehol nem volt még kubatov vagy habony.. Van dolga az ellenzéknek és nagyon nyomik hozzá egyenlőre:) Én már évek óta azt mondom, hogy csak egy lehetőségünk van rövidtávon ez ellen a náci system ellen, ha hagyjuk túltolni, falig menni őket, amig meg nem feletkeznek magukról. Azt hiszem most ezt éljük meg éppen, remélem!:)
koszpeko
@ziziplanet: nepszava.hu/cikk/1097114-mszp-tisztujitas---kiderul-ki-iranyithatja-a-partot

Vannak az M.Sz.P.-ben normális jelöltek is a vezetésre.

"Radikális változásra van szükség Magyarországon, de ahhoz, hogy az MSZP lehessen a változás motorja, a pártnak is radikális változásra van szüksége - vallja Harangozó Tamás, aki meglepetésjelöltként szállt ringbe a június 25-i kongresszuson ringbe száll a pártelnökségért. A frakcióvezető-helyettes hiteles, hatékony, nyitott MSZP-t szorgalmaz, de véleménye szerint legalább ilyen fontos, hogy ezt összetartó, szolidáris közösségként teremtsék meg. A Mi Magyarországunk című pályázata szerint fel akarja rázni a pártot, hogy képesek legyenek felrázni az országot is. Állítja, nem igaz, hogy az MSZP-ben minden rendben és csak picit jobban kellene a dolgokat csinálni. Ha nem tesznek elég nagy fordulatot, a szocialistákat kiszavazzák a parlamentből - fogalmazott többször is, így a lapunknak adott interjúban is ezt emelte ki. A frakcióvezető-helyettes hisz abban, hogy a párt akkor tud kitörni a karanténból, ha szembenéz saját múltjával: amíg kifelé nem tudnak elszámolni, senki nem hallgat rájuk. Ha ezt megtették, olyan szereplőket kell maguk mellé keresni, akik a szocialista szavazókon kívül másokat is képesek megszólítani. A választókkal pedig el kell tudni hitetni, hogy az MSZP megszabadítja Magyarországot Orbán Viktor "kiskirályságától", az ellopott javakat pedig vissza fogják adni azoknak, akik megdolgoztak érte.

Kitartás, szorgalom és alázat. A pártelnökségre aspiráló Molnár Gyula szerint ez a három dolog az elengedhetetlen, ha 2018-ban győzni akarnak. Politikai krédójában az elnökjelölt arra figyelmeztet, "nem ciki szocinak lenni - nem bújhatunk el". A volt XI. kerületi polgármester modern baloldali párttá formálná az MSZP-t. Alapvetése, hogy az MSZP nélkül nem lehet Magyarországot új pályára állítani, ám a párt sikeréhez választ kell találniuk arra, jelenleg kik is valójában, illetve kik akarnak lenni. 2016-ban ez a...
koszpeko
@ziziplanet: Kitartás, szorgalom és alázat. A pártelnökségre aspiráló Molnár Gyula szerint ez a három dolog az elengedhetetlen, ha 2018-ban győzni akarnak. Politikai krédójában az elnökjelölt arra figyelmeztet, "nem ciki szocinak lenni - nem bújhatunk el". A volt XI. kerületi polgármester modern baloldali párttá formálná az MSZP-t. Alapvetése, hogy az MSZP nélkül nem lehet Magyarországot új pályára állítani, ám a párt sikeréhez választ kell találniuk arra, jelenleg kik is valójában, illetve kik akarnak lenni. 2016-ban ez a kérdés nem válaszolható meg annyival, hogy a szocialisták baloldaliak. A régi definíciók, választóvonalak ugyanis elmosódtak, és hívószóként sem működnek olyan hatékonyan, mint azelőtt - vallja. Ennek ellenére szerinte szorgalommal, alázattal el tudják az emberekkel fogadtatni, hogy hisznek az egyenlőségben, abban: a "sikerhez a tanulás és a kemény munka vezet, nem pedig a rokoni, szomszédsági kapcsolatok", illetve, hogy "a vezetés szolgálat, nem pedig uralom az emberek felett". Molnár erős, de nyitott pártot szeretne, amely képes a párbeszédre, lehetséges szövetségeseinek pedig azt üzeni, a Fidesz és a Jobbik szekerét tolja, aki a majdani együttműködésből kimarad. A szocialistákat arra figyelmezteti, a világot nem tudják egyedül megváltani, ehhez partnerekre, szövetségesekre, barátokra van szükségük.
koszpeko
@ziziplanet: Bízom a küldött gyűlés tagjainak bölcsességében
kukac50
Meglátszik,hogy Fideszes! Az emberség rég kiveszett belőlük!
Hofipisti
Az "elesettek" támogatása, istápolása a keresztényi szeretet és nép-nemzeti öntudat alapján erkölcsi kötelessége egy keresztény, nép-nemzeti pártnak, kormánynak. Hol is vagyunk?
Borsodi
A fideszesek már nem is a földön járnak.annyira el vannak szállva maguktól,mert bármit megtehetnek, azt hiszik.magukról mindenki fölött ítélkezhetnek .
karma1
@ziziplanet: 18.50-re: No vagyok, de ugyanazt gondolom errol a sejthalmazrol, amit Te. Senki sem lehet biztos abban, hogy o maga, vagy a csaladjanak valamelyik notagja nem szul-e egy egeszsegeben serult gyermeket, legyen barmi is a betegsege.
Aztan minden az egyentol fugg, hogy hogy kezeli majd ezt a helyzetet. Van, aki minden aron ragaszkodik a beteg gyermekehez is, aztan van olyan is, aki az egeszsegest is kidobja a 16.-rol.
Aztan leteznek az olyanok, mint ez a picha is...
Vissza fogja o meg kapni ezt az elettol, csak sajnos, nem fog belole tanulni, mert nemcsak erzelem nelkuli valaki o, hanem melysegesen buta, muveletlen bunko is.
karma1
@Rózsika Hatházi: 19.32-re: Kepzeld, igy is ertelmeseket irsz!...:o))))
karma1
@koszpeko: Nyuszika, kikerem magamnak, hogy csak dilis nenikeket emlegecc, tessek belevenni a hulye savas bacsit is, igy kerek a vilag!...:o))))))))))))))))))))))
Törölt felhasználó
@Borsodi: Csinálhatják ezt, de aztán jön a népharag és annál még mindig jobban járnának egy jogállami ítélettel, de ahol Polt Péter a jogállam ott nincs se nyomozás se ítélet.
Desischado
Érdekelne, hogy ez a véglény micsoda? Mert nem ember, az biztos! Ja, tudom már! fideszes. Akkor ezzel mindent elmondtam, azt hiszem.
koszpeko
@karma1: Jóóóóó vaaan naaaa.
Bocsánatot kérek a baloldali hölgyektől. :)
koszpeko
@koszpeko:Tegnap 19.13-kor elírtam.
Így néz kiu értelmesen:
Bringás!!!
Gyere nyald a valagát pártod "értelmes,empatikus,toleráns" képviselőjének.
Hari
Nos így mutatkozik meg a fidesz igazi arca.Empátia, emberség, humanitas véletlenül sincs bennük, csak a helyzetnek megfelelően lerombolni, kirekeszteni. És ezek beszélnek az európai kereszténység megmentéséről ! Kétszínű aljas banda.
karma1
@koszpeko: Neked minden meg van bocsajtva...:o))))
micfild
@papa.49: Járt.. de biztosan nem tanult erkölcstant-.. bár az ilyesfélék inkább oktatni akarják.
aremy
@koszpeko: lehet hogy a játszótérre vigyáz.
eszegfu
@ziziplanet: tegnap 19:50@koszpeko: 19:59 Bringás alias Freewolf és Jobbik szimpatizáns...
dr. prédikátor
Fogadni mernék hogy ez a picha már évek óta nem él házas életet !!! Azért ilyen hülye!!Agyára ment hogy csak a viktor szopkinnál nyalhat!!!Vagy cumizhat!!!
eszegfu
Én ugy értelmeztem: a képviselőnő szerint a játszótér a környéken lakó családok gyerekeié, tehát a környéken lévő intézmények gyerekei ne használják. Nekem ez már az idiótizmus! Nyilván a környék óvodáiba, iskoláiba, stb. a környéken lakók gyerekei járnak, akkor az övék... nem?! Nekem erős a gyanum, hogy esetleg a GYES-en lévő kismamák tettek bejelentést, hogy az ő gyerekük nem tud játszani, ha megérkeznek csoportosan a különböző intézmények gyerekei... hiszen a képviselőnő nem jár naponta a játszótérre, igy honnan is tudhatná...
Dr plágium
Erről a rongálásról az jut eszembe, mikor kisdiák voltam. Délután a nagyobb, 14-16 éves gyerekek elfoglalták a játszóteret, a kicsiket elzavarták...reggelre leszakadt a hinta, szétszedték a padokat a homokozó tele volt csikkel stb. Manapság ugyanez a helyzet csak most + sörös doboz, injekciós tű, óvszer...
Bringás
Miért lepik el a játszóteret, ha van saját iskolájuk, udvaruk és eszközeik? Miért az ott élők életminőségét rongálják azzal, hogy sorba kell állni a hintáért?
Az udvarukra beengedik a környék gyerekeit?
levarosbukta
@Bringás: Milyen életminőséget te nagyon hülye??? Miért lenne bárkinek is rosszabb az élete attól hogy ezek a szerencsétlenek kimennek egy-két órára a játszótérre? Voltál te mostanában iskolaudvaron?
dr. prédikátor
@levarosbukta: Nyugi , ne idegeskedj!! a drótszamár gyerek se volt!Ő egyből ilyen lett!!!
Bringás
@levarosbukta: Mikor a te gyerekednek is sorba kéne állni a hintáért mert hatvanan megrohanják, te se lennél boldog! Amúgy pedig tessék az iskolaudvart megcsináltatni és akkor a környékbelieket sem szorítják ki a játszótérről, ami egyébként nekik épült!
magyarbakancs
"Szentendre és a Dunakanyar egyetlen gyógypedagógiai iskolája levelet kapott egy fideszes önkormányzati képviselőnőtől, hogy ne vigyék a gyerekeket a közeli játszótérre, mert az elsősorban a környéken lakó fiataloké – tudta meg a nol.hu"
Azt a jó édes na azt te veretes barom.
eszegfu
@levarosbukta: Emlékszem rá, hogy az óvodában volt 2 kerékpár... és bizony a gyerekeknek ott is sorban kellett állniuk, ha akartak menni egy kört...ettől még semmilyen kár nem éri az"életminőséget"! A mostani iskolai udvaron bizony szerencsés esetben vannak fák és bokrok...viszont hiába is füvesitenének, a sok gyerek kitapossa, mert a fü ilyen...nálunk igy csapadékmentesen 2-3 cm-es por van, eső után viszont csuszós "frankó" sár. Ha pl. véletlenül lenne hinta is az iskolaudvaron, akkor a 10 perces szünetekben vajon hány gyerek hintázhatna sorbanállás nélkül?!
Kutyuska
Ha a fideszes nagyságos asszonyt zavarják a fogyatékos gyerekek, járjon el Orbánnál, hogy ne stadionokat, felcsúti kisvasutat, akadémiát, gasztro sétány építsenek száz milliárdokból,hanem pl. az országban élő fogyatékos gyerekek számára megfelelő játszótereket.
Egyébként meg nincs min csodálkozni, ez a nő azt teszi, ami egy fideszestől és szavazóitól elvárható. Belerúgni a gyengébbekbe, eltaposni mindenkit, aki az útjukban van.
Bringás
Annyira jó hergelni a kedélyeket, mert a fogyatékos gyerekekről szól a történet, bár a környék összes iskolája megkapta a felhívást. Az viszont igaz, hogy csak így lehet ezzel a hírrel uszítani, ha csak egy csoportra hegyezik ki!
A liberális hazudozás újabb példája és a lejáratási kisérlet szánalmas próbálkozása!
Törölt felhasználó
@eszegfu: 06:56-ra Tudod mi a szomorú, hogy ennél még a jobbikosok is ezerszer értelmesebbek még a nagymagyarország matricás suzuki swfitesek is:) Amúgy nem védeni akarom őket, de Ez is egy ördögi-habonyi 22-es társadalmi csapda, hogy a fidesz megosztotta a társadalmat és amig mi utáljuk egymás, mármint ellenzékiek, addig ők szavaznak a zavarosban... Ha véletlenűl egyetértenénk valamiben egy jobbikossal, akkor le vagyunk nácizva, fordítva komcsizva... Közben pedig arról beszélünk, hogy két magyar, akik 10 éve a politikával sem foglalkoztak, esetleg egy vidéki kocsmában ízeseket nevettek ma gyűlölik egymást:( Én ezért is ezt a fasszopót hibáztatom, mármint a Viktort. Nekem se baloldalon se jobboldalon ne mondja meg senki kit kéne szeretnek vagy utálnom. Hidd el sok jobbikos racionálisabb, mint sok baloldali és sok roma család dolgosabb, mint sok a mellkasát döngető uhh de dolgos jobbikos:) Ebből csak a személyes kapcsolatok utján lehet valamit kihálmozni. Visszatérve Bringásra, aki arra veri, pl hogy a kisvasút mennyire megérte az nem racionális ember sem jobbikos agyjárás sem fideszes szerint, mivel nincs értelme:) És gondoljatok bele 100e-s like a propeller facebookja csak, ne engedné habony erre rá a csicskáit egy bringával???!:)
dr. prédikátor
Jobban megnézve a picha fényképét látom hogy SZŐKE és FÜTYISZES!!!Ez mindent elmond róla!!!
eszegfu
@ziziplanet: Ehhez csak annyit tudok hozzátenni: nem "égő" egy "ilyen csicska"?! Van egy igen szük, mondjuk 100 szóból álló "szótára", ennek a szavait cserélgeti és ennyi... a racionalitás legkisebb szikráját sem fedeztem fel, mert "az nem érdekli"...
Törölt felhasználó
@eszegfu: Az is lehet,hogy Hogy habonyék az elfoglalt egyetemek laborjaiban már a tökéletes fidesz troll intelligenciát fejlesztik és Bringás igazából csak Bringás 1.0:) Mindenesetre ezért írtam, hogy gyanús. Én sok mindent meg tudok érteni, gyűlölöm a rasszizmust stb, de nem fogok egy olyan embert lenácizni, aki egy cigánytelep mellett nőtt fel és agyára ment a dolog. Sok mindent meg tudok érteni, hogy ki miért lát úgy valamit, ahogy és el tudom fogadni, ha ő is valamennyire hogy ő a személyes tapasztalatai miatt mondja amit és nem szakmai vagy tudományosan is bizonyítható okok miatt. Bringás tipikus esete annak, hogy vagy agya nincsen vagy szive, tehát robot :)
Bringás
"Bár a levelet több iskola is megkapta, a bárczis szülők magukra vették, mivel innen nem tudják a beteg gyerekeket azokra a távolabbi terekre, strandokra vinni, amelyeket Zakar Ágnes javasolt."
Szóval ők magukra veszik azt is, amit más is megkap! Libbantak ezek?
levarosbukta
@Bringás: A szobaablakom egy iskolára néz az udvaron csak egy salakkal beszórt futballpálya van, a konyhaablakom egy hatalmas parkra ahol egy hatalmas terület körbe van kerítve és tele van szebbnél szebb játszóeszközzel, hintával, csúszdával. Nagyon sokszor csapatostól vonulnak ki a gyerekek a parkba játszani és nem tapasztaltam azt hogy bárkinek is lelki törése lett volna abból hogy egyszerre harminc gyerek ricsajozik ott.
Bringás
@levarosbukta: Amikor napok óta a te gyereked nem fér hozzá a hintához, érdekelne!
volvós
Nem csodálom ez a dagadt ribit, aki
maga is fogyatékos (szellemileg )
csak flusztrálja saját magát...
Bringás
Vannak olyanok, akik előjogokat követelnek! Nos nem adunk ilyesmit! Ami a tiéd, azt használd!
levarosbukta
@Bringás: Ugyan már Bringás! Szerinted a nap 24 órájában ott vannak a gyerekek a játszótéren és még véletlenül se fér hozzá más a játékokhoz? Ezt te se mondod komolyan!
Bringás
@levarosbukta: Ha hatvan gyerek megszállja a játszóteret és ebben olyanok is vannak akik kommunikációra képtelenek, mit vársz? Várjon a sorára az én gyerekem este hatig, mert másoknak előjogaik vannak? Nem, nem fogunk!
vonotok
Vissza fogom maga, hogy rohadnál meg Zakar Ágnes.
Bringás
Zakar helyesen látja a történéseket! Ne tessék megszállni a játszóteret, tessék az udvaron játszani!
eszegfu
@ziziplanet: 11:17 Most, hogy irod: "személyes tapasztalatai miatt..." igazad lehet... tényleg neki nincs ilyen! Zsigerből utálja az "ellenzéket" és "isteniti" a kormányt + O.V-t már undoritóan, csuszó-mászó módon. Szerintem nincs itt szó "vagy-vagyról"...neki egyik sincs...ahogy olvasgatom a hsz-it! Komolyan kinyilik a nemlétező bicska a zsebemben! Nincs az az ocsmány jelző, amit nem tudnék "ráaggatni"!!!:(((
Törölt felhasználó
@eszegfu: Mondom ki van adva naki a kormánypropaganda és azt tolja.Sokat vitáztam mindenfélével de ilyen vagy olyan érvek mindig voltak az más kérdés, hogy milyen érvek. Olyan dolgokat véd, amit sem fideszes sem jobbikos nem tud és nem is akar megmagyarázni...
levarosbukta
@Bringás: Ugye te most szórakozol? Nem mondta senki hogy előjogaik vannak. De te szándékosan nem akarod megérteni hogy ezek a szerencsétlenek nem egész nap vannak a játszótéren azt a kis időt meg bizony te is és a buggyant kölked is kibírja amíg azok ott vannak. Ha meg nem tudsz várni hát így jártál! Neked sincsenek előjogaid! Stimm!
Bringás
@levarosbukta: Kinek épült a játszótér?
Amúgy pedig szerintem azért harcolsz itt, mint malac a jégen, mert épp a te gyerekedről van szó! Szegény!
levarosbukta
@Bringás: Jó kérdés! Mindenkinek! Érted? Mindenkinek! Nincs rá írva hogy iskolásoknak, hátrányos helyzetűeknek, fogyatékosoknak csoportosan tilos! Nem harcolok egyáltalán csak nem bírom az ilyen süket dumát és bármennyire is csalódott vagy most az én gyerekem már felnőtt épp és egészséges és ráadásul még a környéken sem lakok. Úgyhogy coki, kóstolgass mást jó?
eszegfu
@ziziplanet: Hát akkor ezt az egyet jól csinálja! Több szót nem is érdemel ez az ágrólszakadt!
Bringás
@levarosbukta: Hasonlót tudnék neked is ajánlani! Kóstolgass mást!
vadnarancs
TISZTELT PROPELLER! AZ IDIÓTA FIZETETT FIDESZES TROLLOKAT MIKOR LEHETNE VÉGLEG KITILTANI ERRŐL AZ OLDALRÓL? Szándékosan írtam nagy betűkkel, amennyiben nyilvánosan nem válaszolhatnak, akkor kérem privátban! Válaszukat előre is köszönöm! Ja hogy esélyegyenlőség? Kérdezzék meg azt a ribancot erről, akiről a cikk szól!!!
Csizmás Kond
@levarosbukta: ..na most honnan az a napi egy két óra vagy akármennyi...tudsz valami pontos adatot vagy csak írsz ?
...és mi van ha azokat a szegény fogyatékos gyerekeket nem is oda kéne vigyék hanem sokkal jobb, tágasabb, nyugisabb és szórakoztatóbb környezetbe, de megoldják ezzel a játszótérrel és lenyúlják a többit...???
nem ájuldozni kell hanem elképzelni és véleményezni.
levarosbukta
@Csizmás Kond: Mi van te vagy a Bringás is? Akadj le rólam a hülyeségeddel!
dr. prédikátor
Nyugi ne idegeskedjetek, megjöttek a trollok. A zavart ágnes picha meg hüzzon e a ...
Csizmás Kond
@levarosbukta: ..miaz napszúrást kaptál ?...neked válaszoltam a hozzám intézett kérdésedre kis lütyő !...máskor ha idegesítenek a válaszok figyelj oda kit kérdezgetsz.
desert
@eszegfu: Nyílván valamelyik irigy mocsoknak csípte a szemét, hogy odajárnak az iskolások. Anno, minket és szerintem a környék összes iskolását a belvárosból az egyetlen kultúrált játszótérre hordtak, a Károlyi-kertbe. Soha senki egy mukkot nem szólt, hogy 2-3 osztálynyi napközis rohangál a nem napközisek mellett. És ahhogy mondod a csapat 90%-a a környékben lakott, én speciel 200 méterre. Szégyen, hogy már a gyerekek kárára is múködik a jó magyar feljelentgetős stílus és a fideszes uram-bátyám rendszer... Undorító!
eszegfu
@desert: Az is eszembe jutott, hogy egy kisgyereknek, aki 3 évig szinte csak az anyukájával van otthon, milyen jó dolog egy "csapatban" játszani sok más gyerekkel... ezzel már szinte elkezdődhet a közösségbe szoktatás, nincs egyfolytában "ráragadva" az anyjára. Abban szinte biztos vagyok, hogy egy ilyen "agyonkulturált", unatkozós GYES-en lévő kismama jelentgetett.
desert
@eszegfu: Na többek közt ezért vagyok annak a pártján, hogy igen erős pszichológiai szűrésnek vetném alá a leendő szülőket. Ahogy nem mindenkinek való az autóvezetés, ugyanúgy a gyereknevelést is alkalmasságihoz kötném... Az ilyenek fényképről se láthassanak gyereket! Ezekből szokott aztán az a fajta "turbószülő" lenni, aki minden szarért berohangál az iskolába és ordibál a tanárral, hogy az ő tökéletes kis hópihélyére a Pistike csúnyán nézett. Utáltam az ilyet már gyerekként is!
Cicamama55
Nagyon elkeserítő, hogy még mindig van lejjebb...:((
nezelodo
Javaslom átgondolni, ki a fogyatékos. Azok a gyerekek-e, akiket kitiltott az elsöprőék büszkesége, vagy maga kitiltó? Csak azért merészelem javasolni, mert mintha pszichopata szellem uralná el az országot...
papa.49
@nezelodo: Szerintem a képviselő asszony az igazi FOGYATÉKOS, EMBERSÉGBŐL !!!
nusika
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de jelezném ennek az okos FIDESZES KÉPVISELŐASSZONYNAK, hogy nem szabad elkülőniteni az "egészséges" gyerekeket a fogyatékkal élőktől, meg kell szokják, hogyha kell segítsenek nekik a játékban ,a sportban, az életben, ezeknek az emberkéknek. Csak egy példát tudok mondani, hogy én nap-mint nap találkozom pl. kerekesszékes sportolokkal, látásérültekkel, aDown-szindrómásokkal, akik ugyan olyan értékes emberkék mint az "egészséges" sportolók. Bármikor történhet egy baleset az egészséges emberrel és akkor ...
Borsodi
Mit várhatunk elvégre a fidesz a gyűlölet keltés nagy mestere.Összeférhetetlenek felsőbb rendűnek érzik magukat legtöbbjük már nem is a földön jár.Nem kívánom de még neki is születhet vagy lehet ilyen gyereke.Aki így viselkedik,hogy is segít másokon?
www.youtube.com/watch?v=a8qs-b_5C6I
Cicamama55
Most jöttem rá-én balga,-ez 2016-os hír...Mondjuk a "Bringásról" rájöhettem volna, ha már ilyen figyelmetlen voltam. Azért kíváncsi lennék, mennyire népszerű a hölgy napjainkban, változott-e a nézete?
Aki Én
Kereszténydemokrata, családbarát fidesz. Meg a qrva anyjuk, az.
Ki a bánatos fasznak képzeli magát ez a félresikerült kretén? Majd utasításba adja a környéknek, hogy ki mehet egy játszótérre és ki nem? Valóban ez volna a dolga egy ,,képviselőnek"?
Ősszel jusson eszükbe a választóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.