Olvasóink jelzése után kiderült, komoly kormányhivatali ellenőrzés van a Paulay Alapítványi Középiskolában, és elképzelhető, hogy többen nem tudnak minden tárgyból most leérettségizni. Az írásbelik többségével baj van, az iskola ügyvédje szerint a kormányhivatal a kákán is csomót keres. Egy érintett diáktól úgy tudjuk, a legnagyobb gond az angolérettségikkel volt, ott nullázták le a legtöbb dolgozatot, de sokan a matek-vagy történelemérettségijükkel is így jártak, van, aki úgy tudja, 100 diák vizsgáját érvénytelenítették. A szerencsésebbek csak pontot vesztettek, ami a végső jegyet befolyásolhatja, de attól még befejezhetik a vizsgát. A kormányhivatal által újraszámolt érettségi dolgozatot a diákok már nem nézhették meg. Azt, hogy valami baj van, vasárnap este jelezte egy, az iskolában érettségiző olvasónk, aki úgy ment be másnap, hogy nem tudta, mi lesz a szóbelijével.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tessék mondani, ez már az alapítványi iskolák szétverésének része a kormány részéről? Csak a Zsolnai porcelángyár és Spéder bankjának esete alapján némiképp gyanús az eset.
bencemacska
Lassan már a szemünk sem rebben egy-egy újabb botrány hallatán! Természetesen min dnak negatív részese kurmányunk és környezete!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.