A Fidesz áprilishoz viszonyítva újabb négy százalékpontot erősödött, jelenleg a teljes népesség 37 százaléka támogatja, így több szavazója van, mint az összes többi pártnak együttvéve – derül ki a Medián HVG számára június közepén készített reprezentatív közvélemény-kutatásából.

Az újságban csütörtökön közölt írás szerint a nagyobbik kormánypárt támogatottsága legutóbb 2014 őszén volt ilyen magas.

A cikk mellett közölt grafikonon az látható, hogy a teljes lakosság körében a Jobbik támogatottsága 12 százalék, az MSZP kilenc, a Demokratikus Koalíció (DK) öt, a Lehet Más a Politika (LMP) négy, az Együtt kettő, a Magyar Liberális Párt (MLP) pedig egy százalékon áll. Huszonkilenc százalék mondta azt, hogy nincs preferált pártja.

Az emberek kétharmada szerint egy közeljövőbeli választást a Fidesz nyerné, még az ellenzéki pártok támogatóinak egyharmada is erre számít – olvasható a cikkben.

A vezető politikusok népszerűségi rangsorának első kilenc helyén kormánypárti politikusok találhatók, a tizedik helyen Vona Gábor, a Jobbik elnöke áll, az ellenzéki politikusok népszerűsége április óta számottevően csökkent – írták.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Csak vigyázz, nehogy tényleg felébredjen a nemzet. Én egy békés átmenetnek jobban örülnék. Sajnos az alternatívára még várni kell, mert bukotték (és ebbe a fidesz is beletartozik, mert már buktak qrva nagyot) valóban szart sem érnek, ezért is bukotték.
Azt viszont nagyon nem szeretném, ha olyan szar lenne a helyzet, hogy még ti is felismerjétek. Abból már nem is lenne visszaút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Jaaaaa! Az mindjárt más! Igy már világos!:)))
bakegya
Már indulatból lopnak és naponta cserélik az orbánpereputty szennyesét,amin már a börtönkommandótokkal vonóval se vagytok képesek bevédeni ami nincs INÁTOKRA!!!
AL ÉS FELHÁZI AZ ORBÁNCSICSKÁK MŰSORA MÁR MINDEN TROMBITÁN,ÍGY AZTÁN MAGATOKNYAKA KÖRÉ TEKERITEK ELÉG ÜTEMESEN KÖTELES KÖTELET AMIT MINDENKI MÁSNAK SZÁNTATOK,VETETTETEK!
Jozefina
Ja a MEDIAN szerint!!! Kötelesek ilyen eredményeket produkálni!!!??
silber13
@Jozefina: Tudod, anno a rosszmájúak szerint Verescsagin, az egyébként remek csataképfestő a cári udvartól megrendelt csatajelenetekért az elesett ellenséges katonák darabszáma után kapta a fizetését. Ezért festett valóságos hullahegyeket. A pénz nagy úr ám!
nyanya001
Már olyan izmos mint a mocsári szunyog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.