Már csak két személyt, az enyingi Kolompár Csabát és Rafael Andort keresi a rendőrség a vasárnap hajnali siófoki verekedés nyomán. A harmadik körözöttet, a tápiószentmártoni Rafael Istvánt idő közben levették a listáról.

A Sonline.hu arról kérdezte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy miért nem keresik már Rafael Istvánt.

"Tekintettel arra, hogy az eljárás folyamatban van, ezért nem áll módunkban egyéb információt közölni"

- ennyi volt a válasz. A lap szerint elképzelhető, hogy a rendőrök időközben elkapták a férfit, ezért vették le a listáról.

Siófoki tömegverekedés: már csak két enyingi férfit köröznekKolompár Csabát és Rafael Andort továbbra is keresik

Emlékezetes, a siófoki polgármester kemény szavakkal nyilatkozott az eset után. Lengyel Róbert, aki korábban a város rendőrkapitánya volt, hétfőn a Facebookon a következőket írta:

"Enying felől farkasüvöltést sodort a szél a Petőfi sétányra. Már a nyitó estén megjelent a klán és tömegverekedést provokált. Törvénytelen, antiszociális, csordában vadászó, ebből kifolyólag gyáva vadak. A balhé után persze a luxus járgányaikkal száz felé futottak. Mert ilyenek. Ezek ilyenek. Remélem, rövidesen oda kerülnek, ahová valók. Ezzel együtt ma délutánra az eseménnyel összefüggésben koordinációs értekezletet hívtam össze a sétány biztonsági vezetője, a Balaton-Parti Kft. ügyvezetője, valamint a városi rendőrkapitány részvételével. Értékeljük az első hétvége tapasztalatait és megbeszéljük a további teendőket, az esetleges módosítási igényeket, javaslatokat". 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Sajátos kultúra"! Kéetik a fejüket messzire elgurítani!
Egyébként meg mi az, hogy "luxusjárgányaikkal"?
Miért nem lehet tökösen vagyonvizsgálat alá vettetni azokat, akikről köztudomású, hogy a "munka" szót az idegen szavak szótárában keresik és a lottón sem nyertek?
A kapitalizmus nem lehet egyenlő a bűnös úton megszerzett javak örök védettségével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Ezek spórával szaporodnak, hogy ismét benne vannak a balatoni vagy akár a helyi bűnözésben, A Rafael név nem ismeretlen, ott volt a Kozma gyilkosságban is egy ilyen nevű. Miért nem lehet ezeknél teljeskörű vagyonosodási vizsgálatot elrendelni? Úgy élnek mint a maffia bárók, de Al Caponét is le lehetett tartóztatni.
papa.49
@Veleda: Na de akkor nem a fajtatársa volt a ME. Olaszországban, ezt azért ne feledd))))))))))))
Veleda
@papa.49: Nem tudom mi az az ME:)))))) Al Caponét nem Olaszországban, hanem Amerikában tartóztatták le, és képzeld el, mi volt a veszte? nem, nem a gyilkosságok, hanem az adócsalás:::: erre céloztam.
papa.49
@Veleda: Most hogy írod igazad van ,,tévedni emberi dolog mondta a sündisznó, és lemászott a síkárkeféről,, a ME. = miniszterelnök lenne ...
Veleda
@papa.49: Bocsi, gondolhattam volna,( ME) de ez a hőség úgy látszik lassítja a gondolkodásomat:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.