Döbbenetes interjút adott az atv.hu-nak Szanyi Tibor, aki az MSZP holnapi pártelnök-választásán a négy aspiráns egyike.

Idézzük az interjú 5 legmeredekebb állítását:

1. Stabil nemzetközi tekintéllyel és egy uniós mandátummal rendelkezem. Tulajdonképpen áldozatot vállalok azzal, hogy kínálok egy életképes alternatívát a pártnak. 

2. Ha most nem én leszek az elnök, akkor alighanem az egész párt megy a levesbe.

3. (A párton belüli kollaboránsokról:) Ki merészeli azt állítani, hogy az ő pártjában nincs ilyesmi? Mivel mindenki tudja, hogy nálunk is vannak érintettek, csak a hitelességünket erodáljuk, ha mellébeszélünk. 

4. Ami a 70-30-at illeti, nem tudom, hogy konkrétan hogyan oszlottak meg a százalékok, de az holtbiztos, hogy Puch László és Simicska Lajos között szoros együttműködés volt.

5. A trafikmutyi idején az elnökség tagjaként jártam az országot a megadott témákkal: trafik, föld stb. Az egyik településen kiderült, hogy a városi elnökünk azért próbált meg rávenni még a beszédem előtt, hogy a trafikot ne annyira erőltessem, mert az ő felesége is kapott kettőt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Szanyival vagy anélkűl de menne már a levesbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Kiderült, Szanyi ment a levesbe. Már csak Tóbiás és Molnár Gyula van versenyben. A két összefogás ellenes szerencsére kiesett. Nem kicsit, nagyon. Meg Botka is, aki szintén elutasította a megegyezést.
eugen4402
Mint a Rózsi "iskolatáskája", amiről mindenki tudja, hogy "de nehéz", és a folytatása egy szomorú megállapítás: "...ez a párt már tönkrement". Nagy kár, mert néhány szar strici, és néhány pipogya élharcos gondos munkával padlóra vitte azt a csapatot, melyben a legtöbb képzett politikus-alkatú, tisztességes ember hirdette az igét. Molnár hiába veszi át az irányítást, itt már az újraélesztési kísérletnek nem sok esélye maradt, be kell mondani a halál beálltának időpontját, és kegyelettel emlékezni az egykori reformkommunistákra...
coni
Az MSZP a Fidesszel karöltve viszi a szakadékba az országot. Teljesen mindegy ki ül a kormánynál.
Ha bármelyik pártban felüti a fejét egy épkézláb politikus együtt kinyírják.
wagabund
álljunk csak meg...ne tessünk annyira örülni..itt fennforgás van...

-menjen ki indenki a helységből, egyedül Szanyi úr, és néhány segítője maradjon...nnakkérem..
-na, akkor most Tibikém légyszíves te egyedül számold meg a szavazatokat...legalááb háromszázan rád szavaztak, úgy számold..hogy nincs annyi szavazó? nem érdekes..
koszpeko
Molnár Gyula az MSZP új elnöke
hirdetés

2016-06-25 18:21:09

6 komment
NOL

Éles verseny volt az MSZP országos tisztújító kongresszusán. A négy elnökjelölt közül ketten jutottak a második körbe, végül a volt fővárosi elnököt, Molnár Gyulát választották a párt elnökévé. Hiller István lesz az új választmányi elnök, Gőgös Zoltán maradt az elnökhelyettes. Folyamatosan frissített beszámolónk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.