A Demokratikus Koalíció (DK) az őszi kvótareferendum visszavonását követeli a kormányfőtől, szerintük ugyanis az Magyarország uniós kilépéséhez vezet.

Molnár Csaba, az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján tragikusnak nevezte a brit EU-tagságról tartott, és a kilépést pártoló tábor győzelmét hozó népszavazás eredményét, ugyanakkor jelezte: Európának tiszteletben kell tartani a döntést, Nagy-Britannia pedig nem tarthat igényt speciális bánásmódra a továbbiakban.

Molnár Csaba az eredményt a brit konzervatív jobboldal 20 éve tartó EU-ellenes kampányának tulajdonította. A DK-s politikus szerint ez fordult át egy bevándorló-ellenes kampánnyá, s Orbán Viktor miniszterelnök is ezt teszi: évek óta szabadságharcot folytat, most pedig "élesbe kapcsolt". Ennek a politikának az EU-ból kilépés a vége – jelentette ki, a kvótareferendum visszavonását követelve.

Molnár Csaba egyúttal minimális elvárásként fogalmazta meg, hogy a kormány tájékoztassa a helyzetről azokat a magyarokat, akik Londonban vállalnak munkát.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@1magyar: tegnap 19:34. Mit vásárol Putyin? Paks kettőt, vagy hármas metrószerelvényeket?
Törölt felhasználó
Ez a begyógyszerezett eu-t és nemzetét fosztogatók maffiafőnök nem fog kilépni, de csak azért mert az eu-tól többet lop . Amint ez az arány változik nincs kétségem, hogy másnap kilépünk..
Veleda
Szerintem pedig Orbán taktikázik. KIhúzza 2018-ig, mert addig is még milliárdokat tud kicsikarni az únióból És amilyen pénzéhes, ezt nem hagyja ki.
wagabund
-baszki te junker! baj van! ezek az angolok nem vicceltek...pedig kőgazdagok, mégis leléptek..
-ráadásul ott vannak a magyarok, azok is önállóan akarnak dönteni valamiben...izgága egy népség, legyünk résen, mert nagyon mocorognak..
-áááá...azok koldusszegények, csak a migráncsokat nem akarják beengedni az országukba...kilépni az unijóból nem mernének amúgy sem...
...a kezelhetetlen, amúgy felesleges migráncsokat majd áttoljuk máshová...talán a volt NDK területére...az is merkelé...ő majd megeszi, amit főzött...

-kisasszony! még két konyakot!
JAJMÁR
Ne vonja vissza. Ha a népnek van esze,mersze és gerince, megsemmisíti ezt a népmegodsztó korrupciós bagázst.
kukac50
Orbán is a kilépésért akar népszavazást,akkor honnan lesz pénz?
Miből építi a kisvasutat Putyinig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.