Nem lennék az új MSZP-elnök helyében – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Kövér László, rávilágítva, hogy a szocialistákat megpróbálják visszalökni a Gyurcsány-féle nemzetárulók ölébe, miközben az MSZP máig nem volt képes megszabadulni az utódpártiság brutális koloncától sem. A házelnököt megkérdeztük a formálódó DK-MSZP-Jobbik-szövetségről is, amiben Kövér László nem lát semmi meglepőt. – Az elvtelenek koalíciója jön létre, miként a világháború után is tömegével fogadták be a kommunisták a volt kisnyilasokat – mondta, hozzátéve, hogy a Jobbik felé kacsingató Haraszti Miklós és társai iránt mély szánalmat érez. A brit szavazók döntéséről kijelentette: nem Európára, hanem Brüsszelre mondtak nemet a választók, amely “egyre inkább egy rosszindulatú daganathoz kezd hasonlítani”. – Az európai embereknek elege van ebből a politikai kurzusból, a többség azt szeretné, ha Európa Európa maradna, és az örömteli – tette hozzá. Az Uniónál a magyar kormányt feljelentgetőket...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
„Oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsenek és nem is lesznek. Szeretném önt egyúttal tájékoztatni arról, hogy a mi fölfogásunk szerint oligarcha az a milliárdos, aki politikai, közvetlen politikai hatalmat is akar szerezni a gazdasági súlya mellé” – mondta Orbán Viktor 2012. május 7-én, a Parlamentben.

Orbán Viktor retorikai bravúrral kívánja az oligarchák létezését kétségbe vonni. Azonban nem nehéz látni a különbséget a magánszektor nagytőkés vállalkozói és az állam pénzétől dagadó nagyvállalatok között. A teljesség igénye nélkül elég csak Nyerges Zsolt, avagy Simicska Lajos nevét, illetve cégeit megemlíteni. A Közgép például csak 2013-ban több mint 430 milliárd forintot nyert el a közbeszerzési pályázatokon egyedül vagy konzorciumban. (Az atlatszo.hu összegezte az eredményeket)

De a zöldbárók sem teljesítettek rosszul: 2010 őszén 65 ezer hektár állami kezelésben lévő földterületen váltak esedékessé a földbérleti szerződések - pályázati úton történő - megújítása. Nem kellett sokat várni, hogy a hírre rákapjanak a NER (Orbán szerint) nem létező oligarchái. A Vidékfejlesztési Minisztérium által létrehozott Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) lett megbízva a teljes projekt lebonyolításával. A belső viták miatt az NFA háromszor dolgozta át a teljes pályázati és bírálati rendszerét, amelybe legutoljára már a politikai felső vezetés is beleszólt.
dr. prédikátor
Valóban???És ti mióta hazudtok szemérmetlenül??,A nap minden percében csak hazugság hagyja el a szátokat!!!Még ha akartok se tudtok igazat mondanigecik !!! T A K A R O D J A T O K!!!
világlátó
Az egyik oldalon a megtervezett, megszerkesztett retorika, amelyet a századvég és még ki tudja milyen szervezetek, intézmények, tudományos műhelyek alakítanak ki és címzetten stilizálják Orbán, Kövér, Rogán nyelvére, hozzájuk igazítva a közmédiát is, amit - mert kell a pénz - még a kereskedelmi Tv.csatornák is közölnek, mindezzel uralva a közgondolkodást,
A másik oldalon az ellenzék érdekcsoportjai, akik még addig sem képesek eljutni, hogy cáfolják a rájuk zúdított rágalmakat, nemhogy ellenzéki erővé növekedhetnének. A fidesz média ráadásul naponta ver éket közéjük.Sorra költözteti ki a korabeli tudományos munkával foglalkozó intézeteket, mint most a Párttörténeti Intézetet. Nincs ellenzéki értelmiségi szervezet, szövetség, műhely, alkalmi szerveződés, nincs Ferge Zsuzsa vezette értelmiségi csoport, nincs hírünk a filozófusainkról, politológusok is behúzták a kéziféket. Ez tehát a másik oldal.Szinte kilátástalan a helyzet.
A csendes szellemi szembenállás bizonyára él, de a polarizálódott kritikusok is itt a névtelenségbe burkolózva morognak.
Az aktív korú, biztos anyagi háttérrel rendelkező országgyűlési képviselő pedig bármit is kér tájékozódása érdekében, minden módon akadályozzák.A bíróság segítsége kell egy - egy adat megszerzésére. Ez az ellenzékiség olyan sikertelen és szánalmas. Orbán, Kövér, Rogán és Lázár olyan munkamegosztásban dolgoznak, ami mögött igazi mestermunka van. Még azt is megtervezik, mikor, ki, mit mondjon ahhoz, hogy " repedést, sőt törésvonalat lásson abból az a néhány oknyomozó újságíró.Talán még a szöveget is megadják neki. Mi pedig felpezsdült érdeklődéssel reménykedünk. Aztán csalódunk.Elnézést az értelmetlen polemizálásért.
Csodálkozó
"Kövér László: A politikában hosszú távon nem lehet hazudozni és erkölcstelenül viselkedni"

Ha ilyen jól tudja kövér elvtárs, akkor miért csinálja?
solidedge
A Fidesz a példa rá, hogy hosszú távon is lehet hazudni és erkölcstelenül viselkedni. Kell is nekik mert az igazság nagyon fájna a híveinek és tiszta módszerekkel pedig nem tudnák megtartani a hatalmat. Vakon és bután kell tartani a híveket, hogy a szavazatuk megmaradjon, a többieket pedig elnyomni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.