Közvetlenül a magyar-belga meccs után két tucat kopasz jelent meg a Közlekedési Múzeumnál, és elkezdték kordonokkal körbevonni az épületet, hogy a Ligetvédők ne tudják tovább akadályozni a Liget-projekt részeként startoló gigaberuházást.

A tiltakozók észrevették az akciót, és megpróbáltak bejutni a szerintük közterületnek számító, körbezárt területre. A felek között dulakodás alakult ki, majd győzött a túlerő.

A helyszínre hívott rendőrök csak meghallgatták a feleket, a Városliget Zrt. pedig  a 444.hu megkeresésére azt választolta, kopaszok bevetésére pedig azért került sor, mert:

"Az épület megbontása közben a munkaterület fokozottan élet- és balesetveszélyes, ezért is döntött úgy a Városliget Zrt., hogy a helyszínt biztonsági okokból a mai naptól elkeríti."

Továbbá leszögezik: egyetlen fát sem szükséges kivágni a bontásnál, de a később kezdődő építkezés során az érintett fákat egy jól bevált technológiával átültetik majd a parkon belül.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csizmás Kond: Hogy van-e ötletem? Azt gondoltam ezt ki tudtad olvasni a válaszaimból.
Igaz, hogy a tájépítészeknek kötelező volt leadni épületekkel tarkított tervet, de mivel többjük nem értett egyet ilyen mértékű beépítéssel megengedték nekik, hogy valódi ligetesítési irányba mutató pályázatot is beadjanak. A tájépítész szakma ennyit tudott kiharcolni. Persze ezt lesöpörték az asztalról Orbánék, mert így csak 10-20 milliárdba került volna az egész épületek nélkül. Épületekkel meg 200 milliárd amiről meg te is tudod miért szimpatikusabb a kormánynak.
Csizmás Kond
@human: ...tehát 200 milla...gondolom ebbe benne van az is amit a kubikos, a kőműves és a kopasz bakter kap..vagyis ha nagyobb a projekt nagyobb a munkálat akkor több a munka és több a munkahely...ez nem tetszik neked vagy az hogy akkor kevesebb falramászó lesz ha dolgozni is tudnak ?
human
@Csizmás Kond: Te most komolyan sportot akarsz űzni a terelésből?
Csizmás Kond
@human: én terelek ???...te kerülöd a választ é még neked áll fentebb ?
azt megértem hogy nincs válasz...mert mindenki kerüli a kényelmetlent csak azt nem hogy ha nincs azért miért engem okolsz ?...gondolom miért...ha munkahely lesz hiányozni fog a falramászás...:)
human
@Csizmás Kond: Olyan hülyeséget írsz, hogy nem méltatom válaszra. De lehet nem tudod mit kérdeztél.
idézlek: " több a munka és több a munkahely...ez nem tetszik neked"
Most ekkora kerek hülyeségre miért válaszoljak. Most vagy egyszerűbb vagy mint gondoltam, vagy ahogy írtam, terelsz.
Csizmás Kond
@human: ...azért csak válaszoltál...:)
amúgy fogalmam sincs hogy mi volna a helyes, és soha nem is szóltam bele ilyesfajta dolgokba, mert tudom hogy hol a helyem és hogy nekem abba nincs beleszólásom...csak egy szerény általános véleményt írtam amiből ez kerekedett ki...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.