A kereszténydemokrata Hollik István szerint Gyurcsány Ferenc minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a kényszerbetelepítés elleni népszavazást, az ellenzéki politikus és pártja Brüsszel magyar hangja.

A kormánypárti politikus a Fidesz és a KDNP véleményét ismertetve hétfőn az MTI-nek azt mondta: Gréczy Zsoltnak, a Demokratikus Koalíció szóvivőjének a nyilatkozatából egyértelműen kiderült, Gyurcsány Ferenc minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a kényszerbetelepítés elleni népszavazást. Kiemelte: ahogy Brüsszel, úgy Gyurcsány Ferenc is bevándorláspárti politikát folytat.

A kormánypártok úgy gondolják, egy demokrata nem tiltakozhat egy népszavazás ellen – tette hozzá, hangsúlyozva: a népszavazás a demokrácia egyik legfontosabb alappillére.

Kitért arra is, hogy

Gyurcsány Ferenc és pártja egyértelműen Brüsszel magyar hangja, Brüsszel bevándorláspárti politikáját képviseli.

Hollik István rámutatott: ez a brüsszeli bevándorláspárti politika sodorta bajba Európát, és erre volt válasz a brit népszavazás. A britek ugyanis nem kérnek egy olyan Európából, ahol nem hallgatják meg az emberek véleményét

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgyuri2003
Természetesen soha nem volt és nem is lesz szó betelepítésről, pusztán menekültek befogadásáról. Tehát ha értelmezzük a népszavazás szövegét akkor láthatjuk, hogy az maga a hazugság. Az az érv ami a fideszesesk állítanak, hogy több kifejezés is magjelent a határozatokban , azért hazug, mert egyik sem szólt betelepítésről.
Ezeknek a szerencsétlen embereknek csak átmenetileg kell lakhatást és megélhetést biztosítanunk betelepítenünk nem kell. Letelepítést az a drága a Rogán elvtárs intézi offshore magánzsebre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Kiszólt a lyuk a gödörből. Azt hittem ez a néhány egzaltált f@sz már nyári szabadságon van, olyan kussban voltak.
Jankó123
@simmering73: Véget ért a "prosztaták" kezelése az urológián!
:-)))
Macskaszem
Már a britek kilépése is ok egy kiadós gyurcsányozásra, ez nagyon beteges. A Gyurcsány-fóbiás kurta anyátokat hülyítsétek.
bencemacska
"A kormánypártok úgy gondolják, egy demokrata nem tiltakozhat egy népszavazás ellen – tette hozzá, hangsúlyozva: a népszavazás a demokrácia egyik legfontosabb alappillére."

Köszönjük "köpködöm" párt! Ez a beismerés legalább konkrétan kimondta, hogy azért nem engedélyeznek egyetlen valódi népszavazást sem - sőt törvénnyel tiltják - mert a kormánypártok nem demokratikusak.
Miért kellett kopaszokat fogadni ennek érdekében???
RonaGyuri
Most akkor mi van? Ha azt mondják, hogy EU-ellenesek, akkor ki kérik maguknak, most meg az EU-t és a patás-ördögöt az EU-hoz tartozónak állítják be! Hogy van ez?
coni
Az EP képviselők aránya 11:2 a Fidesz javára. Tudhat valamit ez a Gy.F. ha két képviselővel többet elér az EU-nál (is).
A britek azért akarnak kilépni az EU-ból (nem fognak) mert az uniós munkavállalók lenyomják a béreket, elveszik a munkájukat és a szociális juttatásokat. Ezért ma Londonban nekimentek a lengyeleknek.
sgyuri2003
Természetesen soha nem volt és nem is lesz szó betelepítésről, pusztán menekültek befogadásáról. Tehát ha értelmezzük a népszavazás szövegét akkor láthatjuk, hogy az maga a hazugság. Az az érv ami a fideszesesk állítanak, hogy több kifejezés is magjelent a határozatokban , azért hazug, mert egyik sem szólt betelepítésről.
Ezeknek a szerencsétlen embereknek csak átmenetileg kell lakhatást és megélhetést biztosítanunk betelepítenünk nem kell. Letelepítést az a drága a Rogán elvtárs intézi offshore magánzsebre.
Toby
Brüsszeltől kapjátok az oxigént, te f@sz, mire vered a taknyod, te parazita patkány?
lópicigáspár
Olyan szelektív az emlékezetük! Mintha a gazdája rohangált volna még ellenzékben Brüsszelbe, hogy vonják meg a támogatásokat, mert azokat a Gyurcsány mind ellopja! Most megint a Fletó, csak annyi különbséggel, hogy ő megpróbál még valamit tenni az országért, nem úgy mint ezek!
pbalage
Innen a billentyűzet mellől üzenem a fidesz szavazóknak a legfontosabb dolgokat, amit okvetlenül meg kell jegyezniük:
- a kádéempéj a világ legnagyobb pártja!
- a kádéempéj ilyen itteni élet pártja, nem a túlvilágé, ahol az angyalok nyenyeréznek álló nap.
- semjén zsolt sose baszódik meg!
- a fidesz semmiképpen sem maffia!
- az evolúció nem létezik!
- a Föld korong alakú!

Remélem, hogy ezzel az ideírásocskával mindannyiukat meg tudtam erősíteni abbéli meggyőződésükben, hogy továbbra is eme feltörekvő, népszerű és minden tudást maga mellett tudó pártra szavazzanak.
De miért is neveznénk pártnak?
Hiszen szupersztárok mindahányan, akik benne vannak!
Rózsika Hatházi
@pbalage: Azt kifelejtetted, hogy Szélesgábor majd jól kikapcsolja a gravitációt. :)))
Toby
@Eriksson: Amennyiben valaki szakember, azt az unió hamar felismeri! Semmi csoda, sőt, az Altustól még "túlárazás" sem várható, mint ahogyan az megszokott karámörökben!
Még valami?
Eriksson
@Toby: Hiszen ezt mondom én is Tobykám. :-)))
Veleda
Megint kezdik a kavarást, de szerencsére amit eddig zagyváltak, egy se jött be.
justhpeter
Ennek a Holliknak is világít a negro a szájában.
Toby
@Eriksson: Nem egészen, aki a magyar idők nevű szenny-röpcédulára hivatkozik, az sunnyant!
Eriksson
Írd be légyszi a keresőbe, hogy "Altus megbízás Brüsszelből", aztán reklamálj.
Gyenge riposzt valamilyen szájt inkompetenciájára hivatkozni.
solidedge
A kereszténynek mondott KDNP pedig az ördög hangja. Az se különb.
TASzSz
@sgyuri2003: Tegyük fel, befogadjuk a menekülteket... Gondolod, egyszer majd hazamennek??? Ha, tegyük fel, egyszer vége a háborúnak...
solidedge
Érdekes, hogy az arab pénzváltókat, a hamis árút számla nélkül áruló kínait, a drogtermesztő vietnamit szó nélkül befogadtuk. Számuk minimum 50 ezer. Az 1400 menekültről viszont hallani sem akarunk.
eugen4402
A legbutább színikritikus, ha nem érti a szerző mondanivalóját és a rendező koncepcióját, akkor kénytelen a szereposztásba belekötni...
rosalinda57
Hollik Istvánnak fogalma sincs arról, hogy mi az a kényszer betelepítés ! Mi lenne, ha előbb tanulmányozná az Európai Unióhoz való csatlakozásunk szabályait, ahelyett, hogy itt rikácsolna, mint egy papagáj ?
Macskaszem
A menekülteket egyszerűen csak regisztrálni kell,aztán ha van egy csepp eszük úgyis továbbállnak valami élhetőbb országba.
Csodálkozó
A kádéenpé pedig Felcsút és orbánc magyar hangja.
Ők maguk meg nem keresztények, nem demokraták és legkevésbé sem NÉP- csak jellegtelen, pár tagból álló pszeudopárt, úgyhogy COKI nekik!
patyuka
Abban, hogy ezek a koncért semmipártként gátlástalanul hazudoznak, nincs semmi nóvum, hisz már jó ideje teszik: számukra ez csupán napi rutin.
Másrészt viszont az, hogy a morálisan (is) gátlástalan csicskásságuktól az őket - en bloc - hatalomba juttatók még mindig nem világosultak és undorodtak meg, az már az egész ország szégyene, mert országimázsunk - bár mostanság az EB-nek köszönhetően némiképp felfénylett - valódi formálói, a regnálók "prominensei" továbbra is középkori sötétségben leledzenek.
Mi(?) meg tűrjük, sőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.