Minimálisan ugyan, de nőtt a Fidesz szavazótábora júniusban a teljes népesség körében 22-ről 23 százalékra – ezt mérte a Vasárnapi Hírek megbízásából a Publicus Intézet. Kutatásuk szerint az MSZP meg tudta tartani a négy hónapja szerzett szavazóit, és támogatottsága továbbra is 12 százalék, épphogy megelőzi a Jobbikot. Vona Gábor pártjának tábora ugyanis – a Publicus szerint – újabb csökkenéssel 11 százalékon áll. A kutatás szerint az LMP a múlt hónapokhoz hasonlóan 3 százalékon van, Schiffer András társelnök távozása nem bizonytalanította el a támogatókat. Ugyanennyien szavaznának a Demokratikus Koalícióra is. A felmérésben bizonytalanok aránya a legmagasabb, ezúttal 46 százalék.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Tudom rossz hír a libsiknek, de ez van.
Amíg nem tudnak egy normális, mindenkit segítő, országot is, nem csak a csókosokat gazdagító politikát felmutatni, addig ne is irigykedjenek.
Megvolt a sanszuk.
Elqrták.
Nem kicsit nagyon.
De üzenem Viktoréknak is, ha nem változtatnak, rájuk is ugyanez vár.
A süllyesztő.
És akkor lehet a komcsikkal, libsikkel közös nosztalgia esteken elmélázni azon, hogy milyen is volt odafent lenni, milyen is volt hatalmon.
pbalage
a 22%-ból a "modern" szavazási rendszerben biztos megvan vagy 70-80% -os többség.
Továbbra is javaslom a kivándorlást.
nyanya001
@Szókrakész: Belepuszulnál ha nem libsiznél ?
Hatalmas az utálat és gyűlölet a Fidesz felé !
Csak nyitott füllel kell járni az emberek között !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.