Kui Lajos, a Fidesz és a Kisújszállási Nagykun Polgári Kör közös jelöltje nagy arányú győzelmet aratott vasárnap a kisújszállási időközi választáson. 

Kui a szavazatok 52,62 százalékát gyűjtött be, míg második helyre befutó jobbikos Kubicsek Gyula 27,03 százalékot kapott.

Máthé Zsolt Lajos (független), 18,9 százalékot szerzett, Monoki Gábor (független), 1,45 százalékot, míg Kassai Norbert, a Munkáspárt jelöltje nulla szavazattal zárt az utolsó helyen.

A 6. számú egyéni választókerületben azért kellett kiírni a referendumot, mert a választókerület korábbi képviselője, a posztot ugyancsak a Fidesz és a Kisújszállási Nagykun Polgári Kör színeiben megszerző Nagy István Zoltán március 31-én lemondott posztjáról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az a vidék kemény nyalogány vidék, ergo, semmi új!
Hofipisti
Az MSZP jelöltje a kongresszusra készült, s ezért nem tudott részt venni a választáson.
Persze az sem lehetetlen, hogy jó ismerőse a zuglói MSZP-vezetés, s ezért - a tőlük kapott jótanács értelmében - ő is a FIDESZ jelöltjét támogatta. Nem irigylem Molnárt, az új pártelnököt!
Lehet, hogy az egész kabátot (pártot) újra kellene gombolni, mert ha nem teszik hamarosan, megsemmisítő "kabát" lesz két év múlva. No persze a szavazók meg megérdemlik! Nekik a focikormány kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.