Bár jogilag lenne rá lehetőség, nem sok esély van egy újabb népszavazás kiírására a brit uniós tagságról – legalábbis a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője szerint, aki az ATV Start-ban azt mondta, nehezen elképzelhető, hogy egy érvényes, 70 százalék feletti részvétellel lezajlott népszavazás után addig szavaztatnák újra a brit választókat, amíg olyan eredmény nem születik, amit nem kérdőjeleznek meg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Az Unió ne ágaskodjon, mert ha itt bekeményítenek akkor a britek nem csak az uniót de a világgazdaságot is megrázzák, destabilizálják.

Ha még nem jöttek volna rá, minden összefügg mindennel.
Pillangóhatás.
Inkább a közös megegyezéses, együttműködős kilépési folyamaton gondolkodjanak, az agresszív kismalac viselkedés helyett.

És Merkergültnek és Tsa-nak illene lemondani, mert nekik köszönhető mindez.
coni
A becsapott britek ma még csak a lengyelekre támadtak rá, de ha elvesztik Skóciát és Észak-Írországot, meg a pénzük 30%-át (már 10%-ot esett a Font) akkor a demagóg hazugságokkal kampányoló politikusok sem ússzák meg. Megindulnak a nyugdíjasok akik kiszavazták az országot az Unióból a járókeretekkel és botokkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.