Írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője. Azt kérdezi a miniszterelnöktől, hogy tervezi-e a Rogán Antallal szemben megfogalmazott vesztegetési vádak kivizsgálását, illetve minisztere menesztését. Orbán Viktornak 15 napon belül kell választ adnia az Együtt kérdéseire. Mint ismeretes, Portik Tamás a Juhász Péter Együtt-alelnök által kezdeményezett múlt heti bírósági meghallgatásán azzal vádolta meg Rogán Antalt, hogy ő maga vitt 10 millió forintnyi eurót Rogánnak a belvárosi Fidesz-irodába, amiért közreműködött egy Károly körúti ingatlan áron alul történő eladásában. Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt mondta: természetesen nem kérdezte meg kabinetfőnökét, mi történt, mert bűnözők véleményével nem hajlandó foglalkozni. Arra a kérdésre, hogy lezártnak tekinti-e az ügyet, azt felelte: "ki sem nyitottam".

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
még a füle botját se fogja mozgatni, előre megjósolom.
inkább keres magának valami fiktív ellenséget, akit majd képzeletben legyőz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ajánlanám a kis műszert mely kiugrik ha hazudik. De hozzanak sokat mert szét veri magát a gép. esetleg hipnózis, hogy csak igazat szabad mondani., Vagy hozzák ide nem kell tizenöt nap. a harmadik füles után csicseregne.
karma1
Azert, mert a strucc a homokba dugja a fejet, azert a vihar meg leszedi a seggerol a tollat... Azert, mert orban ilyen cinikusan mondja a magaet, "ki sem nyitotta az ugyet", na, azert az meg letezik!...
Valahogy azt hiszi magarol orban, hogy ora nem vonatkoznak Magyarorszag torvenyei...
szaboria1
A 15 nap alatt csak össze szednek neki egy kis Gyurcsányoszást egy kis MSZP -ést. Azért az tetszik, hogy nem tudnak DK-ni, mert még Ők nem voltak kormány pártiak. Így marad a Gyurcsányozás.
karma1
@szaboria1: Igen, de lathato, hogy a "gyurcsanyozas" csak egy rendkivul vekony retegben hatasos mar csak, hiszen egyre tobb embernek nyilik ki a szeme... 7. eve igy fosni embertol, ahogy Gyurcsanytol teszik?! Ez nevetseges es nagyon pitianer is egyben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.