A magyar válogatottnak a franciaországi Európa Bajnokságon nyújtott teljesítményével elégedett több ezres tömeg fogadta a labdarúgó csapatot a budapesti Hősök terén hétfőn délután. A Drone Media Studio felvételt készített az ünneplésről.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Horizont: Én is ezen gondolkodtam , hogy miért éppen a foci? A cikkben ez is benne van , és még hozzátenném hogy persze a vizes sportok is kiemelkedőek és értékeljük de ott nincs szabad mozgás , nincs spontán helyzet, olyan élményszint ,játék( pl úszás kajak -kenu )ami miatt érdekesebb izgalmasabb a verseny . Kivéve talán a vízilabda !
Tényleg így van akár 12. játékos is lehetnék mert nagyon tudom mondani hogy "mit csinál miért nem lő,mit topog a kapunál , jaj de béna ". Pedig azért nézőnek lenni egész más!
www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_erdekessegek/cikkek/peldatlan_unneples_a_focivereseg_utan_itt_a_magyarazat/20160627103956
varrólány
@Horizont: Szívesen!;)) Én is kívàncsisàgból olvastam el. Nem járok meccsre én sem mert a jó focit szeretem ahol nagyobb a tét a legjobbak versenyeznek mint most is. Most meg màr nem sok van az EB- ből de vannak meglepetéses kiesések.
Ez tényleg felejthetetlen volt a magyaroktól amit adtak nekünk. :)))
Desischado
@Manhattan: Hálás köszönet a linkért, a kép tökéletesen kifejezi, mindazt, amit én is gondolok erről az egészről. Egy az egyben ez az én véleményem is!
Cicamama55
Az M1-ben azt állították, hogy 20,000 ember lehetett jelen ezen az eseményen. Akkor a pedagógus tüntetésen sem pár ezren voltak, s az internet adó ellen sem 5.000 fő hömpölygött át a Duna fölötti hídon! Nagyon elrugaszkodnak ám a valóságtól, úgy saját szájíz szerint!
bakegya
HAJRÁ MAGYAROK...A JOBBIKOSOK IS MEGSZERETTÉK ORSOSGYŐZŐ FOCIJÁT...ÜNNEPLIK A VESZTESSÉGÜKET-csakkk még ők erre nem jöttek rá,de majd rávezetik őket kapaszkarhatalommal!!!...HAJRÁ MAGYAROK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.