Harrach Péterrel készített interjút a Magyar Idők, amiből kiderült, hogy tovább nyomják a gombot vasárnapi zárvatartás ügyében.

Nem adtuk fel a célunkat arra vonatkozóan, hogy a munkavállalókat ne lehessen vasárnap a szükségesnél nagyobb mértékben munkára kényszeríteni. Valljuk, hogy az az egészséges társadalom, ahol különbséget tudnak tenni hétköznap és ünnepnap között, hiszen a túlzott fogyasztói szemlélet tévesen azt sugallja, minden nap egyforma, és minden nap ki kell elégíteni a fogyasztás iránti vágyunkat. Még akkor is, ha ez sok ezer ember munkakényszerét, sőt, akár a családjától való elszakítását is jelenti. – mondta Harrach Péter.

Némi migránsozás és a kvótás népszavazásra való utalás után azt is mondta, hogy

A törvényben biztosított havi egy helyett két szabad vasárnapot biztosítanánk a kereskedelmi dolgozóknak, ebben egyetértés mutatkozik, továbbá különös védelmet adnánk a kisgyermekes munkavállalóknak, illetve béremelést is javasolunk. Rögzítenénk azt a kitételt is, miszerint nyolc óránál többet ne lehessen vasárnap dolgoztatni. Úgy gondolom, az ősszel be tudjuk majd nyújtani ezt a munkavállalói érdekeket képviselő tervezetet a parlamentnek.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Te szerencsétlen, önerőből a boltig sem, nemhogy a parlamentbe eljutó, mérhetetlen, görbeszájú (csak azért jegyzem meg, mert rosszat jelent), dilettáns pöcs!
Szerinted ki végzi rosszul a dolgát, ha munkavállalókat kényszeríteni lehet? Ki, te marha?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Ne hallgassatok rá: a Harrach rossz tanácsadó!
micfild
@Kutyuska: vagy a "vöröscsillagot" ...a pártirodán... ok.. már javitott--rohadtnarancsra.
Desischado
Ez a vén kripta szökevény még mindig nem nyugszik?! Mi van, elgurult a gyógyszere a vén g...nek?
eszegfu
Évek óta ez az egyetlen "konc", amit a KDNP megragadott és nem engedi el... semmilyen más témában nem született javaslat. Az meg, hogy "nem adjátok fel", az is nevetséges... hiszen ennek ellenére ujra van hétvégi nyitvatartás... tényleg látszik, hogy "kormányzati tényező a KDNP"!:)))
Csodálkozó
Szégyentelen képmutató vén disznó! Ő maga bezzeg szarik a törvényre: miniszterként a saját kéklámpás Mercedesével - AMIT NEM IS VEZETHETETT VOLNA! - A PIROSON ÁTHALADVA OKOZOTT BALESETET még az első orbánc-kormány alatt. Persze elsikálták neki, a Nagy Keresztény nem mondott le.
Nekem ne pofázzon törvényről egy ekkora SEGGFEJ, aki csak mással tartatná be azokat!
Hiteltelen undorító álkeresztény, FUJJJ!

www.origo.hu/itthon/19990910ajogositvanya.html
Designer
Aha! A keresztényt lehet vasárnap munkára kényszeríteni, ügynök úr, ugye?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.