Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt Brüsszelbe utazik, ahol kedden és szerdán üléseznek többféle összetételben az EU állam- és kormányfői, első alkalommal a Nagy-Britannia uniós kiválásáról szóló népszavazás óta – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A miniszterelnök programja délután egy órakor a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt értekezletén kezdődik a brüsszeli Királyi Akadémia épületében, amit a visegrádi országok kormányfőinek rövid egyeztetése követ.

Délután négy órakor veszi kezdetét az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács munkaülése még a brit miniszterelnök részvételével, aki azonban a szerdai munkareggelin már nem lesz ott – tájékoztatott az előzetes programról Havasi Bertalan.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
most odamegy...jópofizik...eljátsza a tisztelt államfő urat...aztán visszajön és nekiáll hörögni hogy neki saját maga ne üzengessen...mert majd ő üzen magának...hogy tiszteletet követel magától magának...meg ne vegye el a saját munkáját...
kész elmebaj ez az ember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Ennyi agysérült csak az MSZP- nél található, állítja az EU-t vezető személye!
Jankó123
@namihami: Jó, jó, tudom!
Még a vak oroszlánt is minimum három napig kéne korbácsolni, hogy egyáltalán belekóstoljon!
:-)))
Yoda69
Hol van ott oroszlan barlang? Mar regen felfaltak volna ha azok lennenek. Legfeljebb macskak. es jatszanak orbannal mint egy egerrel. Csakhogy ennek a karat mi isszuk meg.
jolibaba
Már készítí a nyelvét, kinek lesz ...?
gyuszka
„besétál az oroszlán barlangjába”

Firkász helyesen a fogatlan oroszlán barlangjába, bár én inkább a töketlenek táborába nevezném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.