Kezdenek rárepülni a fideszes képviselők a magyar labdarúgó válogatott sikerére és a stadionépítésekkel hozzák összefüggésbe.

Szerintem kezdjünk bele még ma további 15 stadion építésébe! Ha ez az ára, hogy megnyerjük a következő VB-t. Hajrá magyarok!!! Csak így tovább!!!!

- írta Csernus László a XI. kerület fideszes képviselője a Facebook oldalán.

A kommentelők nem mind osztják Csernus véleményét, akadt, aki azt hozta fel, hogy

A stadionok nem tudnak focizni... ;-) Apropó az izlandi miniszterelnök szülőfalujában mekkora a stadion?

Erre a képviselő azt válaszolta, hogy

20 ezres. Ami egész éven át használható. :-D.

Humoránál van.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Tess mán mondni! Elmebeteg is lehet képviselő?:-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
...de ugye 47 ezer forintból meg lehet élni???
karma1
Inkabb egy darab epuletet kene csinalni, sok-sok racsos ablakkal...

Aztan amikor elkeszult, kisnoblizhatjak, hogy minek fogjak hivni: Nemzeti O"ru"lde'nek vagy Kibovitett Nemzeti Kobanyai Bortonnek...
Mennyivel "ocsobb" lenne!...:)
nyanya001
Az anyád 3,14csát akard te retek !
Anyádat akard anyává tenni !
namihami
Szabadnapos a bolondokháza őrszemélyzete? Nem figyelt a család, mikor utcára engedte? Jobban kéne vigyázni az ilyen futóbolondokra. A végén még kárt tesz valakiben, és akkor ki lesz a felelős?
Csak nem a XI.-dik kerület lakossága, aki EZT képviselőnek választotta.
Következő választásnál még a Parlamentbe is bekerülhet, a többi hasonló közé.
namihami
@karma1: Egyszerűbbnek látszik a Parlament ablakait berácsozni, akkor a többivel lesz egy épületben. Úgyis a legtöbb már ott van.
Clavigo
Te [email protected]ülessen egy kistestvéred,,akinek Te vagy a faterja..,,vagy a mutterja.!!...Ap@@d-any@@d majd leosztják maguk között,,hogy ki,mit vállal...
wpym
Ok kezdjünk bele, még ma, akár 30-ba is, a te zsebedből komám!
vonotok
Csernus László ! Te elvakultabb barom vagy mint a főnököd !!!
Sajnálom azokat akik téged képviselőnek választottak, biztos vagyok benne, nem voltak tisztába a szellemi képességeid ily szűk határairól.
silber13
Tess mán mondni! Elmebeteg is lehet képviselő?:-))))
human
Ezt a következtetést. Ha nekem ilyen penge logikám lenne én is biztos fideszes lehetnék.
Ez hasonlít arra mikor Matolcsy kijelentette, hogy az egykulcsos adó miatt több gyerek született. Egy bibi volt ezzel, hogy akkor 6 hónapra születhettek azok a gyerekek, mert azóta volt egy kulcsos adó bevezetve. De legalább tudjuk, hogy nem csak matekból, de biológiából is gyengék Matolcsyék.
apca
Hány fő egy meccsen???Adj cirkuszt a népnek.Kenyét már nem is kell.
perfekt
Kérem tisztelettel.Mindenkinek jogában áll olyan hülyének lenni, amilyen csak akar.Te magashomlokú-széleslátókörű hülyébb vagy állva,mint a többi stadionépítő haverjaid nekifutásból!
Mobil123
Elnézést kérek a focirajongóktól és persze gratulálok a csapatnak is , de azért ne essünk már túlzásba .
„Az UEFA végrehajtó bizottsága 2008. szeptember 25-én döntött arról, hogy 2016-tól az Európa-bajnokságon 16 helyett 24 csapat vehet részt. Az Eb-n a korábbi 31 helyett 51 mérkőzést fognak rendezni” – Azért e döntés miatt jutottak ki . Tehát ha marad a 16 csapatos menetrend akkor ki sem jutnak ergo most ott vannak ahol …. . Nem hinném hogy erre hivatkozva kell még egy valagra való stadion építeni barom arc.
volvós
Baromarc ú fideszes !! Ez volt a mára rendelt " Viktorka ánuszát
kitakatító " programod ??? Egészségedre !!! De elöl is megpróbálhatsz
egy kicsit " üriteni "...ha már ott guggolsz...
human
@Mobil123: Ez fontos információ, köszi. Még ha ennek köszönhetően is jutottunk ki, azért remélhetőleg ez önbizalmat ad a válogatottnak, hogy igazi csapatként teljesítményt is tud nyújtani. Talán így legközelebb még jobban teljesítenek.
Boszi27
@silber13: Újabban csak az lehet. Kritérium.
eszegfu
Tudom, hogy a stadionokat nekünk, a népnek épitik... ezért kérdezem nem lesz kevés ez az ujabb 15?! De az is lehet, hogy a "kishuncutok" azt mondják stadion lesz...közben nagy titokban kórházakat épitenek... bármit el tudok képzelni!:))
Bringás
Ideje lenne ötvenezres stadionokat építeni! Egy jó magyar meccsre lehet ennyi néző, ha az EB-n magyaroknak húszezren szurkoltak!
Macskaszem
Merjünk nagyot álmodni. Minden magyar településre stadiont!!!
Pénzlopásilag verné a paksi borzadályt. És sokkal egészségesebb.
Veleda
Örülök a magyar csapat sikereinek, de ettől még ne legyen egyes fideszesnek agymenése. A sikert a jó német szövetségi kapitány hozta, nem a stadionok építése.
Érdekes az föl sem merül a szűk agyában, hogy építsünk több uszodát, kézilabda pályát. Mert ott is sikereket értünk el, csak annak nincs ekkora hírverése.
ágimami
@silber13: Ahogy olvasom, CSAK AZ lehet!!
Elgurult már rég a gyógyszerük, valaki megkereshetné nekik!!!:DDD
Nehogy már azért értek el ilyen eredményt a focistáink, mert sok stadionunk van!!!
Nagyon igaza van Veleda-nak, sok sikeres sportág van, amit szinte semmibe vesznek!!!
silber13
@Bringás: Hogyne! Egy egész Maracanat, de sztereóban, akkor többen férnek be!:-))) Csodálom, hogy nem javasoltad még neki az alcsútdobozi Hikari expressz megépítését.Szólj a dilis vezírednek, hátha hallgat rád! Az elmebajos ötletekre ő mindíg vevő! Igaz Csui?:-)))
nevemnick
El kell ezeket az őrülteket zavarni a 3.14csába!
Nincs a világon még egy ilyen banda, aki stadion- és kisvasút őrületben él, de nincs még egy olyan nép, aki hagyná ezt az ámokfutást. Bocs, sajnos egy van...
lópicigáspár
Jóvan! Letörölheted a sz@rt a nyelvedről!! :))))
silber13
@Bringás: Aztán visítsad mán el, mi léógyen a z 50 ezres stadionokkal? Te fogod fizetni azépítkezésT? A kommentjeidből bizonyára telik! Aztán te sogod megtölteni nézöként? Bár te ( ti) vagytok elegen! Megint és állandónan ömlik belőleg a korlátlan hümennyiségű hülyeség Nem tudom hány éves lehetsz, de azt hiszem értelni szinted vetekedik egy 2, elemistáééval.
X-ray
Mééééé nem inkább 20? Az legalább páros szám.
Bringás
@silber13: Ennyire telik felétek, hogy trágárkodva tudjátok szidni a másikat, aki nem ért veletek egyet?
Tudod mit? Nem is érdekel, miket firkálsz ide, a Miniszterelnök Úr meg fogja építtetni a nagy stadionokat. Szólj a liget barmainak, hogy oda is mehetnek zendülni!
silber13
@Bringás: É.D.M.Á tudod bikfic mit jelent? Éhes Disznó Makkal Álmodik. Jut eszembe: Miféle trágárkodásról visítozol? Persze a te értelmi színvonaladdal mérve a Maracana, nem stadion, hanem valami nagyon mérges kélgyó, a Hikari meg szerinted a Harakiri tesója! Egyezzünk ki valamiben. Buta vagy! Ennyi Buta!
Bringás
@silber13: "Bár te ( ti) vagytok elegen! Megint és állandónan ömlik belőleg a korlátlan hümennyiségű hülyeség Nem tudom hány éves lehetsz, de azt hiszem értelni szinted vetekedik egy 2, elemistáééval. "

Tehát ez egy baráti bejegyzés, nem sértegetés? Jobb, ha tudod, mi vagyunk többen, mi fogunk nyerni és ha stadiont akarunk építeni, akkor azt tesszük! Mit tehetsz? Téped itt a szád, szidod a többséget és nagynak képzeled magad!
silber13
@Bringás: Maradjunk annyiban, hogy buta vagy.!.-))) Tudom, tudom, ti fogtok nyerni és stadiont fogtok építeni kettőt, tizet, sőt, meg még sőtebb is! Meg száz vasútat, ezret is. Nagynak képzelném magam!! Dehogy ! hogy is mernék magasabbra enmelkedni gényességes vezyred és hithű nyalonca kedve ellenére. Végső konklúzió: Buta vagy, nagyon buta!:-))))
Bringás
@silber13: Az a buta, aki vesztésre áll! Nos, ki az? :-)))))))))))))
1magyar
Majd ha a képviselők fizetése havi 47 ezer lesz, akkor lehet gondolkodni újabb pazarlásban!
Ennyi ész hogy szorul a focidrukkerek fejébe???
silber13
@Bringás: Nézz tükörbe! kit látsz benne, olyan szellemileg leépült állapotban?:-))) Ami meg a vesztáést illeti hogy a te színvonaladon feleljek: " bibí! Ti vagytok azok":-)))
nemfideszes
@Bringás: "Jobb, ha tudod, mi vagyunk többen, mi fogunk nyerni és ha stadiont akarunk építeni, akkor azt tesszük!"

... azt kifelejtetted, hogy az apádnak még CSÉB-je is van... óvodás...
silber13
@Bringás: Igyekezz, futás mert bezár a pártpénztár kis buta!
qxy
Igaza van kell még a stadion de akkor legyen harminc.
a kórház építésben a kormány 335 milliárd forintot költ el. Ebből kb. 10 stadion épülhetne. (Csak összehasonlítás miatt) ne adja az Isten te barom arc. ha netán beteg lennél. Akkor menj a stadionba te Müsüge.de szeretnék ilyenekkel találkozni. Fel rúgnám mint a fagyos lószart.
De szerintem ha haza megy le is cseszi a mami..- " Meg vagyol zakkanva te gyerek? oszt ki írja fel nekem a gyógyszert? tán a jobb hátvéd? Gyere ide egy pofonért de gyorsan...
Mobil123
@human: Hát azt hiszem önbizalomban eddig sem volt hiány náluk. Reméljük hogy talán ezután nem csak a milliókat veszik fel hanem mutatnak is valamit a pályán . Megkapnak ehhez mindent , csak félő hogy eme szereplésükkel még jobban elszállnak maguktól élükön a vezírrel.
felnőttem kissé
Csernuska gyévuska ! várj mig sötét lesz. 2099 től lkezdheti építeni addig kórház iskola meg közlekedésre alkalmas nem kátyus út kéne, nekünk legalábbis. bocsi.attól hogy csak magyarok vagyunk,
ha nem zavaró, nem párttársak.
Cicamama55
Hú!!! Nem a cikkhez szólva hozzá, most az ATV-s Juditkától egyszerűen heroldom lett! Ha nem akarja valaki dicsérni Orbán Viktort, szinte kicsikarja a betelefonálóból, miközben csurog, csepeg, egyszerűen kiakadok tőle! :( A cikkhez csak annyit, hogy annyian lennének bennük, mint a felcsúti kisvasúton...
Peller Anikó
@Macskaszem: jó, de legyen inkább minden utcaszarokra vagy ha még egy kicsit jobban megy -jön az ejró az új Európean közösségből számolatlanul- akkor legyen minden ház kertjében stadiom az úszómedence mellett.
pistapapa
Ezeknek a 4;0-ás vereséget szenvedve búcsúzóknak már állami kitüntetést emlegetnek,miközben Moszkvában Kozák Danuta 4 EB aranyat nyert. Ha a focistákat ki kell tüntetni,akkor Danuta minimum szobrot érdemel.
Mézike
@silber13: Lassan már csak elmebeteg lehet képviselő + miniszter!
A józan ész kizáró oknak számít.
justhpeter
@Peller Anikó: Ha kérhetném a kertemben az uszoda 10 sávos 50 méteres legyen, de minimum akkora mint a szomszédomé. @Mézike: Talált süllyedt. De nem lassan, hanem kötelezően. Elmedokument nélkül senki ne lehessen képviselő vagy miniszter.
namihami
@silber13: Látod, mint a fenti példa mutatja, lehet!
vitriol
@silber13: fideszéknél előnyben az elmeroggyantak
Mézike
@justhpeter: Ez diszkrimináció!
@Peller Anikó: És aki lakótelepen lakik az hova kapja az uszit és a stadiont?
yazo64
Faßa... így is szurkolónként jut egy szektor...
namihami
@yazo64: Ez a cél. Így legalább a nézőtéri bunyó lehetősége ki van zárva.
Most már csak a személyenkénti tömegközlekedést kell megoldani és a világ legbékésebb focimeccseit rendezhetjük.
simmering73
Erről írtam néhány nappal ezelőtt. A magyar válogatott már így is túlnyerte magát. Jönnek sorban az agyhalottak, itt van mindjárt ez az alfahülye, aki még 15 új stadiont vizionál. Döbbenetes, hogy a 21. században Európa szívében ennyire északkoreai stílusban lehet politizálni. És ami félelmetes, hogy erre az északkoreai stílusra vevő ez a nép.
csetere
@silber13: A fentiek szerint, sajnos igen.
interceptor
Közveszélyes hülyék mászkálnak szabadlábon, ráadásul még nyilatkoznak is. Kár volt bezárni a Lipótot!!!
Csodálkozó
Ez is sok, ami van! RENDES, VALÓDI munkahely kéne!
A Kancho Aréna rogyjon rá a Gazdaállatra!
Fradigege
Anyukád rángassa meg a pöcsödet, hülye gyerek!
sziha
Varhato volt, hogy ez lesz, nem tudom, min csodalkozunk. Orban az EB szereplessel megnyerte 2018-at. Es ezentul megkeri a foci (CSAK A FOCI) sikereinket, hogy adjanak kenyeret is a nepnek...
kkalman
@silber13: tegnap, 12:24 Orbanisztánban követelmény, hogy a képviselő a diliházból szökjön!
Borsodi
@silber13: igen a többségre jellemző,hogy elmebeteg ember elmebeteg dolgokat támogat, de a jellemtelen hazug emberek érvényesülnek legjobban. ők a bólogató csókos Jánosok.akikre számíthat miniszter urunk.
Desischado
@simmering73: Nekem is ezért van herótom a focitól meg az eb-től. Így legyen ötösöm a lottón, hogy sejtettem, hogy ez lesz. Minden más lesz@rva, csak a foci meg a stadionok. A magyar nép egyre hülyébb, tisztelet a kivételeknek. És ilyen vereséget szenvedni, erre büszkék?!
laszlobihari
@nyanya001: Stílszerüen tizenötször, legalább! Ezek az ostoba ázalagok ennyire szeretnének még többet lopni? nem inkább az egészségügyet-oktatást-Budapestet-stb kéne helyrehozni? nincs egy normális ember a kormányzó pártban? mindnek hülyének és/vagy nyalógépnek kell lenni?
papa.49
Én meg azt AKAROM, hogy az ilyen agyatlan fütyiszek fizessék a stadionokat sajátzsebből, ha nem akkor közmunkásként ingyen dolgozzon ott!!!
rosalinda57
@sziha: Orbán semmit sem nyert ezzel 2018-ra ! A hülyeségeire egyre többen kevésbé kíváncsiak, a sunyi, alattomos viselkedése megmutatja azt, hogy honnan jött és milyen elmeállapotban van. Kívánom, hogy ne egy degenerált legyen Mo. miniszterelnöke, mert nem való a pozícióra.
eugen4402
Most hallottam, hogy már arról folyik a vita, hogy ha mindent teleépítünk stadionnal, nem marad hely a kisvasutaknak. Állítólag orosz tudósok bevonásával már a Távlati Fejlesztési Kutatóintézetben a "Matrjoska-projekt"-fedőnevű tervezeten dolgoznak, ennek lényege, hogy a meglévő stadionokba építünk egy kisebbet, abba egy még kisebbet, és így tovább...:-)
Peller Anikó
@rosalinda57: sajnos nem így van, az ember érzelmi lény. Nagyon sok dolgot nem képes felfogni ésszel és nem is érdekli. Csak a legegyszerűbb dolgokat érti, így lett a rezsicsökkentés nyerő.

A foci érzelem. Aki őrjöngve boldog mert egy féleszű focibáb átgurítja a golyót egy vonalon az szavazni is fog, + 100 ezer. Ehhez ért a habonyi, ezért kap fizetést (zsebbe, adómentesen)
X-ray
Ennek 5 gyereke van. Mindegyiknek jut 3 stadion. Ennyi. Osztjónapot.
Csodálkozó
@silber13: Lehet-e? Első számú követelmény!
profon
@silber13: Lehet, hogy követelmény ! :)
vadnarancs
Brüsszel üzeni Orsósnak és sleppjének, hogy ők is megértsék: 4-0!
solidedge
Állítólag ezeket a stadionokat is Felcsútra tervezik.
nemjoezigy
@silber13: -"Tess mán mondni! Elmebeteg is lehet képviselő?"
- Dehogynem, itt van az élő példa!
silber13
@solidedge: Persze! -felcsúton lesz az univerzum legelső Stadion skanzenjen!
kukac50
Ennek az egy valamire való csapatnak 1 stadion is elég,előbb bizonyítsanak utána építsenek stadiont Nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.