Budapest - A Ligetvédők nevű civil mozgalom aktivistái demonstráltak a Közlekedési Múzeumnál zajló építkezésnél. A rendőrök több mint harminc tüntetőt vezettek ki a demonstráció helyszínéről, egy embert előállítottak, miután a tüntetők egy csoportja áttörte az építkezési kordont és bement az építési területre.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témáról ma reggel ezt írtam:
Na ez az, leginkább ez hiányzott,

s nem csak a megérdemelt büntetés

Mottó:
Kordonbontás van egypúpú,
van kétpúpú,
sőt több

A beszámolók szerint egyre durvul a helyzet Dávidka legújabb játszótere (Közlekedési Múzeum a Városligetben) környékén. A rendőrök nem éppen kulturált módon – de állítólag szám van rajtuk! =)) – és egyértelműen egyoldalúan intézkednek. Indokolatlanul erőszakoskodnak, majd letagadják, majd Mécs Imrét annyira durván bántalmazzák - igaz a szemét nem lőtték ki =)) -, hogy tartós sérülései lettek. A legújabb hír szerint a derék rendőrök (most fijjej Wazze) kordonbontás miatt intézkedtek! Ennek során az egyik tiltakozót „akit már a tűzoltók daruskocsijával sem tudtak leszedni a Közlekedési Múzeum kéményéről, hétfő délután önként lemászott, a rendőrök mentőbe rakták, és elmeorvosi megfigyelésre a Nyírő Gyula Kórházba szállították”
Mint ismert a fránya magyar jogrendben igencsak spéci szerepe van a kordonbontásnak, főleg ha többen – értsd csoportosan – cselekszik meg. Egy lassan kerek évfordulójához közelgő inkriminált esetben a derék (egy frászt megvadult vadállatok a fáma szerint) rendőreink bárgyún bámulták, ahogy néhány csavarkulcsokkal felszerelve neki estek a kordonnak. Ismerve a derék magyar pógárok eredettörténet mániáját, többen lehet azt mesélik, hogy ők bizony lélekben még segítettek is! =)) Majd a nagyon derék bíró megállapította a csoportos garázdaság, de tárgyalás mellőzésével – tekintettel arra, hogy meglátása szerint (hogy mekkorát tévedett, talán még Köztársaság nevének eltörlése is innen eredetezhető) a cselekedet nem volt veszélyes a társadalomra nézve, eltekintett a retorzió bármely formájától.
Mézike
Októberben a 3 púpú jön... @RonaGyuri:
nemjoezigy
Szomorú, hogy ez a népnyúzó mocskos rezsim erre használja a NÉP-nek felesküdött rendőrséget, hogy ez alatt az idő alatt a bűnözők zavartalanul tevékenykedjenek!
Tehát, többszörösen is kárt okoz a kormány az országunknak és a népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.