A Fidesz szerint az ellenzéki pártok maffiózók hazugságait felhasználva folytatnak lejárató kampányt a kormány ellen.

A nagyobbik kormánypárt a jobbikos Szilágyi György szerdai sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a képviselő arról beszélt: pártja szerint mindenkinek az lenne az érdeke, hogy kivizsgálják az éjszakai életben egykor jelentős befolyással bíró, jogerősen 15 év fegyházra ítélt Portik Tamás Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterrel kapcsolatban megfogalmazott vádjait.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében azt írta:  bármi, amit Portik Tamás mond, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető". Közölték: Rogán Antal hamis tanúzás és hamis vád miatt feljelentést tett. "A hatóságok fogják tisztázni egy maffiózó vádjait" – fűzték hozzá.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Tudod, olyan hó, amely olvadóban van a kőszénbánya tárna kijáratánál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: Szégyen, de én csak magamra gondoltam...szegény férfiak meg ilyen "veszélyekkel" kénytelenek élni nap, mint nap?!:))) De köszönöm, hogy "felnyitottad" a szemem!:)))
perfekt
@Szeparepa2: Aha, akkor ezért irtják a ligeti fákat ilyen ütemben--igyekezni kell!
perfekt
@eszegfu: 7:52 re Szép napot.Csak annyit fogyasztok,de mindennel így vagyok,amennyit a szervezetem megkíván.
glorianna
Khm... Legfelsőbb bírósági - ha jól tudom, most Kúria - döntés van arról, hogy Rogán nagyértékű belvárosi ingatlan "adott el" mindössze 156 ezer forint / négyzetméter áron - ez egy közepes minőségű külvárosi lakótelepi panellakás esetében valós ár, a belvárosban nem. Ha ez sem bizonyíték a zabrálásra, akkor semmi.
desert
@eszegfu: minden nézőpont kérdése: 1-2 kilométerre van a legközelebbi szomszéd... Istenem, bárcsak ekkora távolság lenne köztünk és a bolondszomszéd közt... nem hallhatnám éjjel-nappal a lakásriasztóját, az este 8-9-kor kezdődő szimfónikus előadását, amelyet flex-el ad elő lehetőleg hétköznap... milyen szomorú is lennék :)
eszegfu
@desert: Ez is igaz! Nálad a pont!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.