A rendőrök azt mondták neki, hogy vége van, begyógyszerezik, szétinjekciózzák és hónapokra kivonják a forgalomból – állította az a fiú, akit tegnap bevittek a pszichiátriára azután, hogy a Városligetet védő keddi demonstráción felmászott a bontásra ítélt Közlekedési Múzeum kéményére, majd önként le is mászott onnan.

Komáromy Gergelyt, a Riddim Colony nevű zenekar frontemberét szerdán reggel 18 óra benntartás után engedték ki a pszichiátriáról – mondta a fiú a 24.hu-nak adott interjújában. Ő volt az, aki a keddi városligeti tüntetésen felmászott a Közlekedési Múzeum kéményére, de később önként lejött.

Mielőtt lemászott, elmondta a rendőröknek, hogy jól van, önkéntesen van ott, tiszta a tudata és le is jön. Azt kérte tőlük, hogy várjanak egy kicsit, mert nem találja a kulcsot, amivel odaláncolta magát. Aztán miután lejött, azonnal leteperték és olyan szorosra bilincselték a kezét, hogy véraláfutásos lett a csuklója.

Ezután levitték, "de nagyon durván fenyegetve, először bevittek az épületbe, ott kicsit ücsörögtünk, közben pedig folyamatosan osztottak, hogy nekem végem van, begyógyszereznek, visznek pszichiátriára, szétinjekcióznak, hónapokra kivonnak a forgalomból és nekem annyi" – idézte fel a történteket. Majd bevitték a pszichiátriára.

A Nyírő Gyula Kórházban vizeletmintát kellett adnia és vért is akartak venni, de vallási okokra hivatkozva ezt elutasította. Szerinte rá akarták varrni, hogy öngyilkos akart lenni és még napszúrása is van, ön- és közveszélyes, ezért kell a pszichiátria meg a zártosztály. Elvették mindenét, szabályos leltárral, egy nővér jelenlétében kellett zuhanyoznia, kórházi pizsamába kellett átöltöznie, majd betették egy gyógyszer- és alkoholfüggő beteg mellé.

Két szabálysértési eljárás indult ellene, szerinte az egyik, hogy a kordon előtt ült és az szabálysértés, a másik pedig rendőri intézkedésnek való ellenszegülés, pedig önként jött le a kéményről.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@leszúrt rittberger: Én végighallgattam az interjúját ma délután. megsúgom neked, hogy sokkal összeszedettebb és értelmesebb hangon nyilatkozott, mint OV a brüsszeli sajtótájékoztatóján!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@leszúrt rittberger: Én végighallgattam az interjúját ma délután. megsúgom neked, hogy sokkal összeszedettebb és értelmesebb hangon nyilatkozott, mint OV a brüsszeli sajtótájékoztatóján!
vitriol
Orbániában a civil véleménynyilvánító nem élvez semmilyen védelmet orbán kigyúrt magánhadseregével szemben?
Törölt felhasználó
@leszúrt rittberger: aberált rendőrök és idegbeteg természetvédők:) Hát az egyiknek legalább közérdekű pozitív célja van. Míg a rendőrnek meg a hivatása kéne, hogy ez lergyen..Nem az intézkedés miatt ítélem el azt fszopó rendőrt, hanem azért mert a háttérben azért meg kellett félemlíteni ezt a gyereket ilyen szarházi ex kommunista rendőrállami módon. Szerintem ugyanaz a tahó volt, mint fideszes képviselőnél, ahol leüvöltötték egymás kalapját:) uh de bedobán ezeket a tetveket egy napra uniformiban a gyorskocsiba...:)
nezelodo
Valahol olvastam, vagy csak emlékeztetnek rá a fejlemények, milyen jól működött némelyik rendszerben az elmegyógyászat! Csak nem azokat vitték oda akiket kellett volna, hanem azok mutatták meg kit vigyenek be a diliházba.
Desischado
Tiszta Észak Korea leszünk lassan! Merj ellenszegülni, és tönkre akarnak tenni! Ez orbanisztán! De meddig még, könyörgöm?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.